HVALIO SE LEPIM ŽENAMA, LUKSUZNIM KOLIMA I NOVCEM, A SAD GA ČEKA 17 GODINA ROBIJE: Policija otkrila njegovu tajnu laboratoriju, a nema šta nisu zaplenili (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen

zvezda instagrama

HVALIO SE LEPIM ŽENAMA, LUKSUZNIM KOLIMA I NOVCEM, A SAD GA ČEKA 17 GODINA ROBIJE: Policija otkrila njegovu tajnu laboratoriju, a nema šta nisu zaplenili (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Diler, influenser i motivacioni govornik iz Kalifornije, Vajat Pasek (22), uhapšen je zbog dilovanja tableta i na kraju osuđen na 17 godina robije.

Pasek je bio poznat kao diler koji je voleo da se na Instagramu hvali raskošnim načinom života. Imao je gomilu fotografija luksuznih automobila, lepih devojaki, raskošno opremljenih stanova, kao i onih sa luksuznih putovanja.

Kako se navodi, dilovao je tablete koje je sam proizvodio u tajnoj laboratoriji, a dizajnirao ih je tako da liče na tablete protiv bolova Oksikontin. Međutim, njegov "proizvod" je zapravo sadržavao fentanil, sintetički opijat koji je 80 do 100 puta jači od morfijuma.

Policija je prilikom hapšenja u laboratoriji pronašla 100.000 tableta, šest kilograma fentanila, kao i svežnjeve novčanica. Zaplenili su 21.000 dolara u kešu, sat sa dijamantima, zlatnu ogrlicu s dijamantima, dve zlatne poluge i na hiljade dolara u kriptovalutama.

Osim toga, pisao je i motivacione citate na Instagramu gde ga je pratilo više od 11.000 ljudi.

They told me "relax" because I'm taking control ???

A post shared by I AM > I WAS (@yung10x) on

"Sve je počelo kao san. Uvek verujte u sebe, čak i kad niko drugi ne veruje. Da nisam verovao u sebe, verovatno ne bih imao jedan od najvećih darova svih vremena: slobodu. Slobodu od vremenskih ograničenja, od toga da moram da budem na jednom mestu i ono najvažnije: finansijsku slobodu. Život će vam dati ono šta uložite u njega. Ako budete prosečni, prosek ćete dobiti natrag", napisao je jednoj dubokoumnoj objavi.

Inače, posao rasturanja droge je vodio sa još dvojicom pomoćnika, i kako se navodi, oni su proizvodili na hiljade tableta mesečno. Na suđenju u novembru prošle godine, priznao j eda je dilovao narkotike, a bio je tužen još i za pranje novca, kao i za posedovanje vatrenog oružja. Zbog svega toga, osuđen je na 17 i po godina zatvora.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track