Najnovije vesti

BRAZILSKI MINISTAR IZVREĐAO PREDSEDNIKA FRANCUSKE, PA MU BRUTALNO ZAPRETIO: Ti si Mikron, a ne Makron! Klovn! Dođi ovamo, uhvatiću te za taj pileći vrat! (VIDEO)
Foto: EPA, Printscreen: Twitter/Adriano Wilkson ‏

prostački napadi

BRAZILSKI MINISTAR IZVREĐAO PREDSEDNIKA FRANCUSKE, PA MU BRUTALNO ZAPRETIO: Ti si Mikron, a ne Makron! Klovn! Dođi ovamo, uhvatiću te za taj pileći vrat! (VIDEO)

Planeta

Tek što se smirio verbalni rat između brazilskog predsednika Žaira Bolsonara i predsednika Francuske Emanuela Makrona, novi brazilski ambasador turizma ponovo je dolio ulje na vatru. I to čak brutalnije i prostačkije od samog Bolsonara.

Renco Garsija, bivši MMA borac i novi član brazilske vlade zadužen za turizam, rekao je da je Makron "klovn" i pretio da će ga uguštiti!

"Jedina vatra koja se događa je vatra u brazilskim srcima i u srcu našeg predsednika, klovne", rekao je Garsija u video-snimku upućenom Makronu (ili Mikronu kako ga je nazvao).

"Dođi ovamo! Uhvatiću te za vrat, taj pileći vrat. Nećeš me prevariti", besneo je Garsija.

Nakon što je video objavljen, brazilski novinar Adriano Vilkson pozvao je ministra. Ako je očekivao odmereniju izjavu, sigurno je bio razočaran.

"Ljudi će misliti da sam ga nazvao pile jer sam želeo da dovedem u pitanje njegovu muškost, ali video sam mnogo gejeva koji su muževniji od ovog imbecila", rekao je Garsija, pre nego što je osuo paljbu po Makronovoj supruzi Brižit.

"Postaviću vam pitanje. Da li je ružna ili lepa? Da li biste se zakačili za nju? Činjenica da Makron spava sa zmajem ne čini ga poznavaocem vatre. Ružna je, čoveče", rekao je ministar.

Podsećamo, brazilski predsednik Žair Bolsonaro nedavno je takođe vređao Brižit Makron, podsećajući na njene godine i činjenicu da je 24 godine starija od svog supruga. Tome su prethodile kritike od Makrona na račun Bolsonara zbog požara u Amazoniji.

Kurir.rs/South China Morning Post

Foto: EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...