HOROR U UKRAJINI: Drugari polili benzinom dečaka Kirila (8), pa ga zapalili! Smejali su se dok je dete gorelo i vrištalo u bolovima! Mališan zadobio stravične opekotine!
Foto: Profimedia

jezivo

HOROR U UKRAJINI: Drugari polili benzinom dečaka Kirila (8), pa ga zapalili! Smejali su se dok je dete gorelo i vrištalo u bolovima! Mališan zadobio stravične opekotine!

Planeta -

Osmogodišnji dečak iz Ukrajine bori se za život nakon što su ga nasilnici polili benzinom i zapalili.

Osmogodišnji Kiril Jacun zadobio je stravične opekotine na 35 posto svog tela nakon šokantnog incidenta koji se dogodio u ukrajinskom Dnjepru, javlja Dejli Mejl.

Dečak se igrao u dvorištu u blizini zgrade u kojoj živi kada ga je napala grupa nasilnika starijih od njega. Prišli su osmogodišnjaku i njegovu majicu polili benzinom, a potom ga zapalili. Dečakovu odeću odmah je zahvatio ogroman plamen.

Lekari se bore za život dečaka

Kako piše Dejli Mejl, nasilnici su se smejali dok je dečak vrištao u bolovima, a zatim su pobegli sa mesta stravičnog događaja. Prolaznici su odmah priskočili dečaku u pomoć i uspeli su da skinu majicu sa njega dok nije došla Hitna pomoć.

Osmogodišnjak je u kritičnom stanju smešten na odeljenje intenzivne nege nakon nekoliko teških operacija. Lekari se već 10 dana bore za njegov život, ali dečakovo stanje još je uvek neizvesno.

"Radimo sve što je u našoj moći na preživi. Budan je i može da govori, ali njegove su povrede zaista teške i život mu je još uvek ugrožen", rekao je za lokalne medije lekar Artem Posunko iz dnjeparske dečje bolnice.

Nasilnici rekli da ga nisu namerno zapalili

Policija je pokrenula istragu, a napadače ispituju istražitelji. Portparolka policije Ana Starčevskaja je otkrila da su osumnjičeni rekli "da namerno hteli da ga zapale i da je to nesreća. Istraga se još nastavlja". Ako se dokaže da su to učinili namerno, nasilnici će biti smešteni u dom za maloletnike.

Potresne fotografije pogledajte OVDE.

Kurir.rs/Dejli Mejl/Dnevnik.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja