ŽENA NA BAHAMIMA PRIMILA U SVOJ DOM 97 PASA LUTALICA DA IH SPASI OD URAGANA UBICE: Ovo je ljudima najbolja lekcija o prijateljstvu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook/Chella Phillips

IMA DOBRIH LJUDI

ŽENA NA BAHAMIMA PRIMILA U SVOJ DOM 97 PASA LUTALICA DA IH SPASI OD URAGANA UBICE: Ovo je ljudima najbolja lekcija o prijateljstvu! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Čela Filips sa Bahama preživela je uragan Dorijan u svojoj kući u glavnom gradu Nasau okružena sa gotovo 100 pasa lutalica koje je spasla od oluje.

Čela vodi sklonište za pse lutalice, a tokom uragana dovela ih je životinje kući, koju je jako dobro zabarikadirala u iščekivanju uragana ubice.

Fotografije pasa kojima je pružila utočište objavila je na društvenim mrežama i napisala da je u njenoj kući je bilo 97 lutalica. Čak 79 sakrilo se u njenoj spavaćoj sobi. Takva gužva ima nedostatke, ali ona kaže da su psi dobro raspoloženi.

"Kake i piške non-stop, ali bar poštuju moj krevet i niko se nije usudio da uskoči u njega", napisala je. "Muzika se čuje u celoj kući, zbog njih je uključena i klima."

Psi se međusobno slažu i tako daju lekciju o prijateljstvu.

"Oni pridošlice pozdravljaju mahanjem repom jer znaju da njihova braća i sestre teško žive na ulici", napisala je ona. "Oni nisu poput sebičnih ljudi koji su ih maltretirali i zlostavljali ili su jednostavno prolazili pored njih i puštali ih da umru na ulici."

1 / 10 Foto: Facebook/Chella Phillips

Kad se život vrati u normalu, Čela će nastaviti da im traži stalne domove.

Uragan Dorijan je na Bahamima ubio sedam osoba, ali vlasti strahuju da je stvaran broj smrtnih slučajeva viši.

Kurir.rs/BBC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja