ČARLI ŠIN OTKRIO VELIKU TRAMPOVU TAJNU: Prišao mi je u restoranu i dao skupocen poklon, a 6 meseci kasnije sam saznao šta mi je uvalio! (VIDEO)
Foto: Printksin/Youtube, AP

OD TAD GA NE VOLI MNOGO

ČARLI ŠIN OTKRIO VELIKU TRAMPOVU TAJNU: Prišao mi je u restoranu i dao skupocen poklon, a 6 meseci kasnije sam saznao šta mi je uvalio! (VIDEO)

Planeta -

Popularni glumac Čarli Šin u jednoj televizijskoj emisiji setio se zanimljivog susreta sa Donaldom Trampom, sadašnjim američkim predsednikom.

Pre nekoliko godina, Tramp mu je prišao u restoranu.

"Sedeo sam sa bivšom ženom Bruk i porodicom, i spazio sam Donalda kako gleda u moj sat. Prišao mi je i rekao da mu je žao što nije bio na mom venčanju, a ja se mislim - pa nisam te ni pozvao. A onda je rekao 'Melanija i ja želimo da ti damo svadbeni poklon'. A Melanija je veoma lepa i fina, ali je samo sedela tamo. Tramp je onda skinuo svoje manžetne 'Hari Vinston', kazao da su izrađene od platine i dijamanata i dao mi ih", rekao je Šin.

foto: EPA / Michael Reynolds

Šest meseci kasnije, manžetne je dao na procenu.

"Žena je uzela lupu, gledala ih oko 4 sekunde i rekla da je to u najboljem slučaju loš cirkon i neka jeftina verzija metala, i još je na njima urezano ime Tramp", prisetio se glumac.

"To zaista mnogo govori o čoveku, rekao je 'Evo ti svadbeni poklon, ali je zapravo sr*nje", zakjučio je Šin koji nije krio da nije neki fan Donalda Trampa.

Kurir.rs/Independent Foto: Youtube/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track