OVO JE NAJLUĐI FESTIVAL BLUDA I RAZVRATA NA SVETU: Prisustvuje samo 150 ljudi, a ovakve perverzije ne možete ni da zamislite (VIDEO +18)
Foto: Profimedia

uzburkao duhove

OVO JE NAJLUĐI FESTIVAL BLUDA I RAZVRATA NA SVETU: Prisustvuje samo 150 ljudi, a ovakve perverzije ne možete ni da zamislite (VIDEO +18)

Planeta -

Američka konzervativna javnost bila je zgrožena zbog vesti da će se novi "najluđi festival na svetu" nazvan "Ostrvo seksa" (Sex Island) održati na tajnoj lokaciji u Nevadi, što je prvi put da se dešava u SAD-u.

Festival čija je lokacija bila na Karibima, tako je digao opet digao prašinu. Kada su poslednji put najavljivali "žurku" istakli su da će to biti nezaboravno iskustvo i ispunjenje seksualnih fantazija svakog muškarca. Ulaznicu može da kupi "50 odabranih" kojima će na raspolaganju biti 100 eskort devojaka.

Naravno, postoje i striktna pravila. Korišćenje prezervativa je obavezno, a svaki od posetilaca ima pravo u bilo kom trenutku da menja devojke.

Na tajnu lokaciju organizator će ih prevesti helikopterom, a svako će na raspolaganju imati dve devojke. Naglašavaju da su sve testirane na polno prenosive bolesti, a i da će "rado saslušati sve želje posetilaca". Ukoliko nekom dosadi seks imaće priliku da se kocka u nekom od kasina u Nevadi, a takođe nude i koncerte na kojima će nastupiti – hologrami.

Inače, festival će trajati četiri dana a nadležni organi su već najavili da će budno pratiti šta se tu dešava. Naročito, zbog moguće upotrebe droga.

Da stvar bude luđa, u javnosti se pojavio i mladić od 16 godina koji je prisustvovao događaju.

"Bilo je neverovatno, dođe mi da zaplačem kad se setim kako je bilo. Prvi put sam se seksao, prvi put sam pio alkohol i prvi put sam probao drogu", izjavio je on.

Inače, ulaznica za ovaj festival košta 6.000 dolara, a organizatori kažu da je više od polovine ulaznica već planulo.

(Kurir.rs/100posto.hr/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja