BORIS DŽONSON NIKAD NIJE PRIZNAO ĆERKU KOJU MU JE RODILA LJUBAVNICA! Bio je presrećan što će mu drugi čovek gajiti dete!
Foto: AP

LJUBAVNICE, DECA, PODMETANJE

BORIS DŽONSON NIKAD NIJE PRIZNAO ĆERKU KOJU MU JE RODILA LJUBAVNICA! Bio je presrećan što će mu drugi čovek gajiti dete!

Planeta -

Osim što je premijer Velike Britanije, Boris Džonson je i otac petoro dece. Četvoro njih je dobio u braku sa Marinom Viler, zakonitom suprugom, dok mu je poslednje rodila bivša ljubavnica Helen Mekintajer.

Devojčicu Stefani, rođenu 2009. godine, aktuelni britanski premijer najpre nije želeo da prizna, a da priča bude kontroverznija, starateljstvo nad njom je potom preuzeo novi partner njene majke, Vilijam Keš.

O tome kako je reagovao kada je saznao ko je otac deteta njegove devojke do toga kako je Stefani prihvatio kao svoju ćerku, detaljno je opisao u svojoj knjizi.

Keš je od samog početka znao da Helen ima vanbračnu ćerku, ali mu to nije smetalo da sa njom planira zajedničku budućnost. Želeo je da se oženi njom i da bude dobar otac njenom detetu. Dok su sedeli na ručku jednog popodneva, Helen je odlučila da mu kaže istinu o tome ko je otac njene ćerke Stefani.

"Vilijame, postoji nešto što moraš da znaš. Ovo ne zna niko drugi osim moje porodice. Očekujem da će ovo što ti sada saopštim ostati između nas. Otac moje ćerke je Boris Džonson", rekla je ona i dodala da aktuelnog premijera poznaje godinama unazad i da su neko vreme radili zajedno.

"Moraš da se sastaneš sa njim i kažeš mu da ću ja odgajati njegovu ćerku kao svoju", uzvratio je on.

Premda je Helen smatrala da i Keš treba da se suoči sa Džonsonom, on to ipak nije želeo. Nadao se da će, za nekoliko godina, kada uveliko bude u braku sa Helen i kada budu imali svoju decu, ljudi jednostavno prestati da se pitaju čije je dete Stefani.

Nedugo zatim Helen se sastala sa Džonsonom, koji je, sudeći po onome što je Vilijam Keš opisao u svojoj knjizi, prilično mirno prihvatio vest o Stefani složivši se sa planom da se neko drugi stara o njegovom sopstvenom detetu.

Možda bi Vilijam i Helen nastavili da žive svoju bajku da njen nekadašnji partner, Pjer Rolin, sa kojim je bila u vezi posle afere sa Džonsonom, nije odlučio da progovori o vanbračnom detetu svoje nekadašnje devojke. Zahvaljujući njegovoj pakosti svet je saznao da Džonson, u to vreme gradonačelnik britanske prestonice, ima još jednu ćerku iz tajne veze sa Helen Mekintajr, koju po svemu sudeći, nije želeo da prizna.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track