I MRTAV ŠOKIRA! OTKRIVENI NOVI BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA MILIJARDERA PEDOFILA: Jeo je samo zeleniš, spavao u ledenoj sobi, a evo ko mu je bio stalno društvo u krevetu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

IZOPAČENI ČISTUNAC

I MRTAV ŠOKIRA! OTKRIVENI NOVI BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA MILIJARDERA PEDOFILA: Jeo je samo zeleniš, spavao u ledenoj sobi, a evo ko mu je bio stalno društvo u krevetu! (VIDEO)

Planeta -

Pištolj u futroli pored kreveta. Smrzavanje u spavaćoj sobi. Odbojnost prema drogama i alkoholu i ishrana koja se bazirala skoro isključivo na zelenoj salati - ovako je izgledao bizarni životni stil milijardera pedofila Džefrija Epstajna dok je činio grozne zločine nad devojčicama iza debelih hrastovih vrata svog 62 miliona dolara vrednog imanja u Menhetnu.

Ove, do sada nepoznate detalje o Epstajnovom životu ispričala je Veniti feru novinarka Vanesa Grigorijadis, koja je i sama bila svedok raskalašnog života na "dvoru kralja Džefrija".

Grigorijadisova je razotkrila lični svet "emocionalno infantilnog" mogula zahvaljujući nizu intervjua sa nekoliko Epstajnovih devojaka. Naime, Epstajn je uvek imao pokriće za javnost - po nekoliko plavušica u dvadesetim godinama oko sebe, a jedna bi mu bila zvanična devojka.

Jedna od njih ispričala je otkrila je da ju je Epstajn prisiljavao da spava u ledenoj sobi jer je verovao da se tako bolje spava.

"Voleo je da spava na 12 stepeni. Mislila sam - jebeno se smrzavam, umreću od hipotermije", rekla je ona.

foto: Printscreen YouTube/Reason TV

Vanesa Grigorijadis

Druga devojka otkrila je da je Epstajn bio toliko paranoičan da je "spavao je s pištoljem u futroli" kraj kreveta i da je bio opsednut "bolesnim špijunskim igrama".

Kad je jedna manekenka odbila "otvorenu vezu" s Epstajnom, počele su da joj stižu poruke s njenim fotografijama iz svakodnevnog života. Očigledno ju je neko pratio na ulici i fotografisao.

Druga Epstajnova bivša je ovo ispričala: "Imala sam čudan osećaj dok sam razgovarala sa Džefrijem, jezivo mi je piljio u oči i citirao nešto što sam ranije rekla o njemu u telefonskom razgovoru s prijateljicom. Bacila sam telefon i prekinula svaki kontakt s njim."

Čini se da je Epstajn imao neke zajedničke osobine sa svojim prijateljem princom Endruom, koji oštro negira da je koristio usluge milijarderove seks-robinje Virdžinije Roberts dok je bila maloletna. Endru je trezvenjak, a Epstajn je bio opsednut "čistim životom".

"Nije ni pio ni drogirao se niti je pušio i nije voleo da bude uz ljude koji to rade. Tuširao se više puta dnevno. Prezirao je restorane i jeo integralne žitarice, proteine i zelene salate 30 godina pre svih drugih u Americi", tvrdi Grigorijadisova.

Jedna žena koja je putovala jednom za Ameriku sa princom Endruom ispričala je za Mejl on sandej da se i on slično ponašao.

"Princ Endru ne pipa alkohol. Kad izlazi, naruči čaj i pazi kako se hrani. Ne može da podnese da bude među pušačima. Priličan je puritanac", tvrdi ona.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track