Najnovije vesti

PIJAN SE POPEO NA BANDERU I  NESTAO U OBLAKU VARNICA: Student iz Ohaja sada očajnički traži pare za lečenje! (VIDEO)
Foto: Tviter

nesmotren

PIJAN SE POPEO NA BANDERU I NESTAO U OBLAKU VARNICA: Student iz Ohaja sada očajnički traži pare za lečenje! (VIDEO)

Planeta

Student iz Ohaja popeo se na banderu, verovatno u pokušaju da se dokaže pred grupom kolega na žurci, a potom slučajno dotakao kabal pod visokim naponom. Pao je sa 15 metara visine na zemlju i nekako preživeo i strujni udar i pad.

Na snimku koji kuži društvenim mrežama vidi se kako muškarac pije pivo, zatim počinje da se penje ka vrhu bandere. Kad je stigao na vrh, čini se da je dodirnuo kabl pod visokim naponom, izazivajući ogromnu varnicu.

Na delić sekunde deluje kao da ga je visok napon paralizovao, pre nego što je pao na zemlju. Tada se vide kako neko od okupljenih trči da mu pomogne dok on leži nepomično.

Odvezen je u bolnicu, lekari su se borili za njegov život i nekim čudom uspeo je da preživi. Kasnije, na tviteru se pojavila molba za pomoć korisnika Tilera Ašera koji tvrdi da je muškarac sa snimka. On je na društvenim mrežama objavio stranicu na sajtu Gofundme gde je organizovano prikupljanje novčanih sredstava za lečenje.

"Mrzim ovo da radim, ali nemam izbor dok ležim bez posla. Slomio sam tri kosti u levoj nozi. Jedan prelom je otvoren. Imam prelom desne ruke i četiri kičmena pršljena. Takođe, imam mnogo opekotina. Biću bez posla najmanje osam ili više nedelja, tako da bilo šta pomaže", navedeno je.

Na stranici je navedno da je potrebno čak 100.000 dolara za lečenje, ali je prikupljeno tek 895. Jedan od svedoka događaja bio je i student Tiler Rosen koji je za NBC4 ispričao šta se desilo kada je momak pao sa bandere.

"Bio sam potresen. Pokušavao sam da mu pomognem. Nisam znao šta da radim. Mislio sam da je mrtav. Nema objašnjenja kako je preživeo", rekao je on.

Kurir.rs/The Sun

Foto: Screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...