OTAC UBIO ČETVORO DECE I ŽENU I 6 NEDELJA DRŽAO TELA U KUĆI: Vozio je tela da ih baci pa je doživeo udes, a kad je policija došla i osetila smrad, rekao je: Možda biste da mi stavite lisice! UNUTRA JE LEŠ! (VIDEO)
Foto: Šerif okruga Brentli, Šerif okruga Merion

jezivo

OTAC UBIO ČETVORO DECE I ŽENU I 6 NEDELJA DRŽAO TELA U KUĆI: Vozio je tela da ih baci pa je doživeo udes, a kad je policija došla i osetila smrad, rekao je: Možda biste da mi stavite lisice! UNUTRA JE LEŠ! (VIDEO)

Planeta -

Majkl Džouns junior (38) sa Floride ubio je svoju ženu i četvoro male dece, šest nedelja je držao njihova tela u porodičnoj kući, a zatim je odlučio da ih prenese u američku saveznu državu Džordžiju i tamo baci tela.

Kejsi Džouns (32) i njena deca, uzrasta od jedne do 10 godina, poslednji put su viđeni pre šest nedelja u gradu Okaliju u oblasti Marion. Kejsina porodica je prijavila nestanak u subotu uveče, saopštila je policija, dodajući da nije jasno zašto nestanak nije prijavljen ranije.

Ko zna koliko bi se Džouns izvlačio da nije imao udes u okrugu Brentli u Džordžiji u subotu predveče. Levi Striklend je brao bobice u blizini kad je čuo snažan tresak. Čovek je shvatio da se dogodio udes i potrčao da pomogne, ali kako se približavao kombiju tako ga je zapahnuo stravičan smrad.

"Nikad nisam osetio takav smrad u životu", rekao je Striklend novinarki CNN-a. Na pitanje da li je imao predstavu šta je u kombiju, on odrično vrti glavom još uvek zapanjen.

foto: Printscreen CNN

Levi Striklend

"Taj čovek što je vozio mi je rekao da je unutra telo i da ono smrdi. Čudno se ponašao", dodaje Striklend.

Kad je stigla policijska patrola, policajci su prvo pitali kakav je to čudan miris, a Džouns im je ladno rekao: "Možda ćete želeti da mi stavite lisice jer mi je u kombiju telo".

I zaista, policajci su u kombiju našli Kejsino telo. Džouns je priznao da je tela četvoro dece bacio u šumi u obližnjem Čarltonu. Iako tela još još nisu identifikovana, policija veruje da su to ostaci Džounsove dece, Kamerona (10), Prestona (5), Merkalija (2) i Ajane (1).

Džouns je uhapšen zbog ubistva, vožnje sa suspendovanom dozvolom, bežanje od pravde i drugih prekršaja, a zvaničnici kažu da će se na optužnici možda naći još stavki.

foto: Printscreen CNN

"Kao ocu, roditelju, srce mi krvari. Kao policajac, besan sam i rešen da ovo isteram do kraja. Čisto zlo je promolilo glavu ovde u okrugu Marion. To je najbolji način da ovo opišem" – izjavio je šerif Bili Vuds.

Kurir.rs/CNN/Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track