MISTERIOZNA SMRT BISERA BANGKOKA: Lepu Bel muškarac je ubacio besvesnu u lift i izneo van zgrade! Policija istražuje da li je već bila mrtva i šta joj je radio SAT VREMENA! (VIDEO)
Foto: Instagram, Facebook

KOBAN IZLAZAK

MISTERIOZNA SMRT BISERA BANGKOKA: Lepu Bel muškarac je ubacio besvesnu u lift i izneo van zgrade! Policija istražuje da li je već bila mrtva i šta joj je radio SAT VREMENA! (VIDEO)

Planeta -

Prelepa tajlandska manekenka Titim Norfanpifat (25), poznata kao Bel, pronađena je mrtva u liftu stambenog kompleksa, a situacija se zakomplikovala kad se na snimku bezbednosnih kamera videlo da je njeno mlitavo telo u lift ubacio nepoznati muškarac!

Bel je bila zvezda u usponu, sudeći po 73.000 sledbenika na Instagramu i 63.000 na Fejsbuku, koliko ih je imala kad je preminula.

foto: Instagram

Policija neće ništa da kaže dok ne stignu rezultati obdukcije.

"Očekujemo danas rezultate autopsije, još nam nisu stigli", kaže Surakit Sitivilaj iz prestoničke policije. Jedino je rekao da nije imala vidljive povrede.

Bel je poslednji put viđena kako je unose u ulaz jedne zgrade, a sat kasnije nadzorna kamera snimila je nepoznatog čoveka kako je ubacuje u lift dok ona bespomoćno visi u njegovim rukama. Ispostavilo se da se čovek zove Rašadeš Vongtabutr (25), fitnes trener i maneken, da je šerovao po društvenim mrežama slike Bel u beslovesnom stanju.

foto: Facebook/Rachadech Wongthabutr

"Nisam je ja drogirao, sama je bila nevaljala, hahahaha", napisao je u komentaru na video-snimak koji je u međuvremenu skinuo. Postavio je više statusa o besvesnoj Bel, ali ih je sve u međuvremenu skinuo. Ali po društvenim mrežama kruže skrinšotovi tih njegovih snimaka i statusa. Evo jednog od njih, na kom se vidi da je Bel u besvesnom stanju - ili možda već mrtva.

foto: Facebook/Rachadech Wongthabutr

Da nije baš tako nevin svedoči činjenica da je policija morala da mu provali u stan jer nije hteo da otvori i da sarađuje. Na snimku se vide flaše sa alkoholom, a dok policija ne da saopštenje, može samo da se nagađa šta se dešavalo tih sat vremena sa Bel u njegovom stanu.

Ispričao je da je to veče bio angažovan na istom događaju kao i Bel, ali da se ona toliko napila da se onesvestila pre nego što je uspela da mu kaže gde živi. Odveo ju je kod sebe kući, a posle sat vremena pozvao je neku njenu prijateljicu da je pokupi. Tad je snimljen kako je besvesnu unosi u lift. Navodno pojma nije imao da je mrtva.

foto: Instagram, Facebook

Međutim, Belin momak i roditelji kažu da je ta priča van pameti. Kažu da devojka nije pila niti je na bilo koji način bila problematična, tim pre što joj je život tekao baš onako kako je želela.

Kurir.rs/Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track