MAJKA IZ PAKLA ZGROZILA NEMAČKU! Tukla ćerkicu (6) bičem, vezivala je u šumi i terala da nosi ogrlicu za pse koja daje elektrošokove! Još u sudu napala malenu da laže i zgrozila sudije!
Foto: Profimedia

SUĐENJE U HANOVERU

MAJKA IZ PAKLA ZGROZILA NEMAČKU! Tukla ćerkicu (6) bičem, vezivala je u šumi i terala da nosi ogrlicu za pse koja daje elektrošokove! Još u sudu napala malenu da laže i zgrozila sudije!

Planeta -

Šestogodišnju devojčicu iz Burgevedela, kod Hanovera, više od godinu dana brutalno je zlostavljala ođena majka. Zatvarala ju je u kavez za pse i stavljala joj ogrlicu za dresiranje pasa koja daje elektrošokove!

Kućica na imanju okruženom šumom deluje kao raj za decu, ali za jednu devojčicu je bila pakao.

Rođena majka ju je kažnjavala na način na koji se danas ne tolereriše ni kažnjavanje pasa: držala je dete u kavezu za psa i terala je da nosi ogrlicu za pse koja je istovremeno i elektrošoker.

Pred Pokrajinskim sudom u Hanoveru počeo je proces protiv majke monstruma (44) zbog teškog zlostavljanja deteta. Sudije je posebno potreslo to što je majka na početku suđenja počela da napada ćerkicu koja je zlostavljala! Tvrdila je da malena, koja danas ima 10 godina, izmišlja! A za povrede koje je malena imala i koje je policija dokumentovala rekla je da su nastale tako što joj je ćerka često ispadala iz ruku.

Devojčica i njena mlađa sestra živele su s majkom, ali otac je tokom jedne posete bio svedok zverskog tretmana: zatekao je malenu kako plače u kavezu za psa. Na sebi je imala samo gaćice.

Kako se navodi u optužnici, majka je u od avgusta 2016. do septembra 2017. brutalno kažnjavala ćerku. Osim što ju je zaključavala u kavez za transport pasa, ostavljala ju je u šumi i tukla bičem, kožnim kaišem i komadima drveta.

"Te drastične kaznene mere primenjivala je kad god je, prema njenom mišljenju, ćerka bila neposlušna ili drska ", rekao je za Hanoverše algemajne cajtung Tomas Klinge, portparol tužilaštva u Hanoveru.

Ogrlica koju joj joj je stavljala namenjena je psima, a omogućava da se pomoću daljinskog upravljača zadaju bolni strujni udari i zakonom je zabranjena u Nemačkoj. Žena je navodno imala takvu ogrlicu zato što je gajila pse.

Za devojčicine muke saznalo se kada se poverila bliskoj osobi. U optužnici se navodi da dete i danas ma izražen strah od vezivanja zbog pretrpljenih patnji. Ona i njena mlađa sestra poverene su na staranje Službi za brigu o omladini.

Kurir.rs/Sueddeutsche.de

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track