Najnovije vesti

BILI NA ISTOJ ŽURCI, PA JEDAN ZA DRUGIM POČELI DA PADAJU: Muškarci sa narandžastim narukvicama preminuli, FBI otkrio šta se krije iza ovog strašnog slučaja! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

hitna pomoć zatekla užasan prizor

BILI NA ISTOJ ŽURCI, PA JEDAN ZA DRUGIM POČELI DA PADAJU: Muškarci sa narandžastim narukvicama preminuli, FBI otkrio šta se krije iza ovog strašnog slučaja! (VIDEO)

Planeta

Tri muškarca su preminula, a četvorica hospitalizovana posle predoziranja drogom u jednom stanu u Pitsburgu, a svi su prethodno bili na na jednoj žurci.

To je utvrđeno jer su na rukama imali narandžaste rukavice. Istražitelji veruju da su se muškarci predozirali fentanilom.

Uhapšen je Piter Sančez Montalvo zbog ilegalne distribucije kontrolisane materije koja je rezultirala smrću i teškim telesnim povredama.

Prethodno je policija dobila prijavu o petorici mladića sa narandžastim narukvicama koji leže bez svesti u jednom stanu.

Na licu mesta lekari su pronašli i šestu žrtvu kako bez svesti leži u liftu, dok su sedmog mladića pronašli bez svesti na ulici nedaleko od zgrade iz koje je stigao poziv na pomoć.

Dvojica od petorice su preminula pre dolaska lekara, dok su ostali u besvesnom stanju prevezeni u bolnicu. Mladić koji je pronađen u liftu preminuo je nedugo nakon toga.

Policija je pomislila kako su oni uzeli drogu na žurci, pa se javio strah da bi moglo biti još žrtava. Međutim, ubrzo su ustanovili da su drogu uzeli u stanu u kojem su pronađeni bez svesti.

Agent FBI je uspeo da rekonstruiše događaj pa je utvrđeno da je grupa muškaraca bila u jednom klubu, popularnom među latinoameričkim zajednicama. Tamo su ponudili novac bendu da svira na zabavi u stanu na južnoj strani grada.

foto: Youtube/Printscreen

Svedok je rekao kako je Sančez Montalvo isekao kilogram narkotika za koje su mladići verovali da je kokain. Nakon toga je mladićima u apartmanu ponudio "crtu" pravo sa noža, a neki su to prihvatili.

"Odmah su počeli da padaju jedan za drugim", ispričali su preživeli mladići inspektorima.

foto: Youtube/Printscreen

Inače, policija je ispitala osobu koja je iznajmila apartman, koja im je rekla da joj je plaćeno 500 dolara da preda ključeve Sančezu Montalvi na korišćenje.

Iznajmljivanje apartmana pod drugim imenom je uobičajena strategija kojom se koriste trgovci droge kako bi se izbeglo njihovo otkrivanje.

Istražitelji veruju da se radi o fentanilu ili analog fentanilu, ali medicinska služba to tek treba da utvrdi.

Kurir.rs/Vašington post Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...