OTAC JE DVA MESECA DOZIVAO MRTVOG SINA: Sudbinu studenta sa Novog Zelanda otkrile kolege sa kampusa na JEZIV NAČIN! (VIDEO)
Foto: Screenshot

tuga

OTAC JE DVA MESECA DOZIVAO MRTVOG SINA: Sudbinu studenta sa Novog Zelanda otkrile kolege sa kampusa na JEZIV NAČIN! (VIDEO)

Planeta -

U ponedeljak je u svojoj sobi u studentskom kampusu Univerziteta Kenterburi u Krajsčerču na Novom Zelandu pronađen mrtav student.

Neverovatno u ovom tragičnom slučaju jest što je telo mrtvog studenta pronađeno tek dva meseca nakon smrti, piše Gardian.

Telo je pronađeno tek kada su ostali studenti u hodniku počeli da osećaju čudan miris pa su to prijavili upravi i policiji. Tada je u sobi pronađen leš, a istragom je utvrđeno da je mladić umro pre otprilike dva meseca.

Lokalni mediji pišu kako je otac u više navrata bezuspešno zvao sina na mobilni telefon, a potom pokušao da stupi u kontakt s njim preko njegovih prijatelja. Uzrok smrti još nije utvrđen, a studentovo ime nije objavljeno u medijima.

Gardian piše da je soba u kojoj je pronađeno telo mrtvog studenta bila na kraju dugačkog hodnika gde osoblje zaduženo za čišćenje ne zalazi jer čiste samo glavne delove te zgrade kampusa. Navodno su istražitelji zatekli mladićev leš u vrlo lošem stanju.

Kurir.rs/Gardian Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track