DVE RUSKINJE MUČILE MLADIĆA (19) ZBOG AJFONA: Optužile ga da im je slomio ekran, a onda ga vezale i silovale seks-igračkom! I SVE SNIMALE!
Foto: Shutterstock

jezivo

DVE RUSKINJE MUČILE MLADIĆA (19) ZBOG AJFONA: Optužile ga da im je slomio ekran, a onda ga vezale i silovale seks-igračkom! I SVE SNIMALE!

Planeta -

Dve žene u Rusiji su uhapšene i optužene za zajednički seksualni napad. One su zlostavljale mladića (19) nakon svađe zbog ajfona.

Neimenovane žene starosti 22 i 32 godine, optužene su da su mladića vezale i da su ga silovale seks-igračkom.

Policija navodi da su osumnjičene telefonom snimale napad u Bugulmi u Tatarstanu i da su pretile da će ga objaviti na internetu.

Mlađa žena je pozvala muškarca u svoj stan da joj popravi ajfon, kažu izvori policije. On je odneo telefon kući kako bi koristio svoj alat, a kada ga je vratio u stanu je bila i druga žena.

Obe su ga optužile da je polomio ekran telefona i tražile su mu oko 43 evra, ali on je porekao da je oštetio telefon.

"Odbio je da plati, pa su ga pretukle, vezale i silovale seks-igračkom", navedeno je u izveštaju. One su snimale napad na ajfonu, istče policija.

Zatim su mu pretile da će objaviti snimak silovanja ukoliko odbije da im plati 43 evra, odnosno 3.000 rubalja. Mladić je obećao da će im dati novac kada dođe kući, ali umesto toga, uputio se u policijsku stanicu i prijavio ih.

Policajci su pronašli dokaze o seksualnom napadu i odmah su uhapsili dve žene, koje nisu imenovane.

Kako navode lokalni mediji, a Dejli mejl, ženama preti 10 godina robije zbog seksualnog napada.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja