Najnovije vesti

ZBOG SULTANA PREŠLA U ISLAM, A ONDA JU JE ON OSTAVIO ZBOG SKANDALOZNOG SNIMKA IZ BAZENA: Ruskoj lepotici od silnog luksuza ostao samo automobil, a evo kako je uopšte saznala za razvod! (VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen

kraj ljubavi

ZBOG SULTANA PREŠLA U ISLAM, A ONDA JU JE ON OSTAVIO ZBOG SKANDALOZNOG SNIMKA IZ BAZENA: Ruskoj lepotici od silnog luksuza ostao samo automobil, a evo kako je uopšte saznala za razvod! (VIDEO)

Planeta

Glamurozna ruska misica čiji se brak s bivšim kraljem Malezije raspao kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće, saznala je da se suprug razvodi od nje putem interneta.

Oksana Vojevodina (27) kaže da nije videla niti razgovarala sa svojim bivšim suprugom sultanom Muhamedom V, od kada ju je ostavio u decembru.

Pošto sada mnogi sumnjaju da je dečakLeon njegovo dete, spremna je da pristane na DNK test.

Bivša mis Moskve apelovala je direktno na svog otuđenog supruga da počne da bude otac Leonu.

"Imate sina i otac ste. I bez obzira na to šta se dogodilo s našim brakom, želim da moj sin ima oba roditelja. Samo razmislite o svom sinu", poručila mu je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kepada semua pengikut pengikut saya yang dihormati, jutaan Terima Kasih diucapkan ke atas komen-komen anda. Saya amat senang hati apabila membaca ucapan ikhlas dari anda semua. Kehidupan kami telah berubah sejak anak comel ini dianugerahkan kepada kami suami-isteri dan membawa bersamanya kasih sayang dan cinta. Alhamdulillah, sekarang kami adalah keluarga yang bahagia dan sifat kekeluargaan adalah penting dalam kehidupan kita semua. Oleh itu, diharap kita sama-sama menjaga keluarga kita dan juga satu sama lain. Dan semoga kita dan ahli keluarga kita terus sihat sejahtera dan sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah swt. Dear Followers! Thank you for your warm kind comments. I am very pleased to read your congrats. Our life has changed since this little cute bunny came to our world. He came here to be give love and to be loved. When one person starts to take care of another one more than about himself, love turns into a family. Family and children are the most important things in this life. Take care of each other. Дорогие подписчики! Спасибо за ваши тёплые слова. Мне очень приятно читать ваши поздравления. Наша жизнь изменилась с появлением этого маленького человечка, который пришёл в этот мир дарить любовь и быть любимым. Когда каждый начинает заботиться о другом больше, чем о самом себе, любовь перерастает в семью. Семья и дети - это смысл жизни. Берегите друг друга.

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Oksana se udala za 49-godišnjeg sultana na tajnoj islamskoj ceremoniji u malezijskoj državi Kelantanu 7. juna prošle godine. Njihovo letnje venčanje praćeno je blistavim prijemom u Moskvi, ali za nekoliko nedelja brak se raspao.

"Kada je otišao u decembru, više se nije vratio. Tako sam saznala za razvod preko interneta. Ne znam šta se tačno dogodilo jer je sve bilo u redu, očekivali smo našu prvu bebu, a čak i sada još uvek ne razumem pravi razlog zašto je to uradio", objasnila je Oksana.

U Maleziji njihov brak nije dobro prihvaćen, iako je Oksana prešla u islam. Kada su ruski mediji objavili da je Oksana pet godina pre susreta sa Farisom učestvovala u rijalitiju, stanje se dodatno pogoršalo pogotovo kada se pojavio snimak da je sa jednim takmičarem bila veoma bliska u bazenu.

U januaru ove godine sultan je abdicirao od prestola kao 15. kralj u zemlji, postajući prvi monarh u istoriji nacije koji je to učinio. Ali Oksana je negirala da je ona bila razlog njegove misteriozne abdukcije.

Za sada Oksana živi u iznajmljenom stanu u Moskvi i vozi skupi automobil, svadbeni poklon od sultana, dok "radi na tome" da izdržava sebe i sina.

Kaže da želi da pokrene svoj Jutjub kanal na kojem će govoriti o roditeljstvu.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Instagram/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...