Heroji poginuli zbog devojaka!

Novi detalji masakra u Aurori

Heroji poginuli zbog devojaka!

Planeta -
Tri devojke preživele masakr na premijeri filma „Uspon mračnog viteza“ pošto su njihovi momci nesebično dali živote za njih

AURORA - Tužno.Tri preživele devojke iz bioskopa u Aurori prošle su s manjim povredama, ali ostale su slomljenih srca jer su njihovi momci poginuli spasavajući ih svojim telima. Džon Blank (25), Met Makvin (27) i Aleks Tevez (24) herojskim postupkom zadivili su čitav svet jer su svoja tela koristili kao štit da bi zaštitili svoje devojke od rafala manijaka Džejmsa Holmsa.- Džon je heroj i nikada neće biti zaboravljen. Primio je metak za mene. Kad je počeo masakr, gurnuo me je ispod sedišta i sakrio me svojim telom. Ljudi su vrištali, a Džon me je stezao rukama i govorio da će sve biti u redu. U jednom trenutku sve je bilo gotovo, a on je poginuo zbog mene. Uvek ću ga voleti - jedva je izustila Džensen Jang (21), Džonova devojka.Ništa manji heroj je i Aleks Tevez, koji je oborio svoju devojku Amandu Lindgren (23) i legao preko nje dok su bioskopskom salom fijukali meci.- Bila sam prestravljena, dok je Aleks izgledao kao da zna šta treba da radi. U jednom trenutku gurnuo me je na pod i legao preko mene. Malo zatim je poginuo. Da nije bilo njega, moje ljubavi, sada bih bila mrtva - jecala je Amanda.Sličnu priču ima i Samanta Jouler (26), koju je Met Makvin zaštitio svojim telom od kiše metaka. Samanta je preživela iako je ranjena u nogu metkom iz pumperice.- Met je svesno stao ispred manijaka koji je ciljao u mene i zaštitio me od sigurne smrti. Pamtiću ga do kraja života, a moja ljubav neka počiva u miru - jedva je kroz suze rekla nesrećna devojka.U napadu je poginulo 12 osoba, a 58 je povređeno. Još 17 povređenih i dalje je u bolnici, a osmoro je u kritičnom stanju.

Met Makvin i Samanta Jouler
Met Makvin i Samanta Jouler

Ešli Mozer
Ešli Mozer

Monstruma Holmsa čeka smrtna kaznaDžejms Holms, osumnjičeni za ubistvo 12 osoba u napadu u bioskopu u Koloradu, pojavio se juče na sudu u Denveru. Okružen nekolicinom čuvara, crvenokosi manijak je izgledao kao da ne shvata šta se dešava oko njega. Bio je miran i bez ikakvih emocija, kao da nije bio u sudnici.Sudija je rekao da zbog veličine zločina ne može da odredi kauciju Holmsu, kao i da će se optuženi izjasniti o krivici 30. jula.Tužilac Kerol Čejmbers rekao je da će, u dogovoru s porodicama žrtava, odrediti da li će za Holmsa tražiti smrtnu kaznu ili doživotnu robiju.

Bitka za trudnicu i bebuTrudnica Ešli Mozer (25), kojoj je monstrum Džejms Holms u bioskopskom masakru usmrtio šestogodišnju ćerku Veroniku, rečeno je i da njena još nerođena beba nije preživela. Međutim, ispostavilo se da se dogodilo čudo jer su se lekari juče borili za život bebe i Ešli, koju je metak pogodio u stomak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track