OŽENJENI PREMIJER LIBANA LJUBAVNICI DAO 16 MILIONA DOLARA: Otac 3 dece potpuno odlepio za bikini manekenkom koju je upoznao na Sejšelima! (VIDEO)
Foto: EPA, Youtube

poreska kontrola

OŽENJENI PREMIJER LIBANA LJUBAVNICI DAO 16 MILIONA DOLARA: Otac 3 dece potpuno odlepio za bikini manekenkom koju je upoznao na Sejšelima! (VIDEO)

Planeta -

Libanski premijer Saad Hariri dao je više od 16 miliona dolara južnoafričkoj bikini manekenki Kendis van der Merv, navodi se u izveštajima suda.

Hariri (49) je inače oženjen i ima troje dece, ali to ga nije sprečilo da finansira Kendis (26).

Nju je navodno upoznao na Sejšelima u luksuznom letovalištu pre približno šest godina, a sudski zapisi pokazuju da je primila gotovo 15,3 miliona dolara samo u 2013. godini.

foto: EPA

Pokloni su nastavili da se nižu, pa je suma prešla preko 16 miliona.

U sudskim dokumentima, manekenka je rekla da su je doveli u odmaralište na Sejšelima kada joj je bilo 19 godina.

Tamošnji klub su „posećivali neki od najbogatijih ljudi na svetu“. Ona je rekla da su se manekenke rutinski dovodile u klub „da stvore osećaj glamura i ekskluzivnosti“ tokom žurki.

Ona je rekla da je morala da proda svoju imovinu jer je ona tokom istrage bila zamrznuta.

Veruje se da je Hariri težak oko 1,5 milijardi dolara,a novac je nasledio od oca Rafika koji je ubijen 2005. godine. Međutim, nema naznaka da je Hariri trošio državni novac jer je manekneki slao izvesne sume dok još nije bio na poziciji premijera.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: EPA/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja