Najnovije vesti

PISMO OCA MONSTRUMA KOJE LEDI KRV U ŽILAMA! Do detalja opisao kako je ubio trudnu ženu i šta je uradio deci: Ćerkice sam morao da gušim dvaput, do kraja života čuću glas "tatice, ne"! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

jezivo

PISMO OCA MONSTRUMA KOJE LEDI KRV U ŽILAMA! Do detalja opisao kako je ubio trudnu ženu i šta je uradio deci: Ćerkice sam morao da gušim dvaput, do kraja života čuću glas "tatice, ne"! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Otac monstrum iz Kolorada, koji služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva trudne supruge i dve ćerke, u novom uznemirujućem pismu otrkio je kako je devojčice "ubio dvaput".

Kristofer (Kris) Vots (34) do detalja je opisao kako je pokušao da uguši svoje dve ćerke Belu (4) i Selest (3), pre nego što je zadavio trudnu suprugu Šanan u njihovom domu u Koloradu.

Međutim, nakon pokušaja ubistva, devojčice su se probudile, u modricama i istraumirane. O ovome Kris nije govorio policiji, ali je napisao u pismu koje je poslao Šerilin Kendl, sa kojom je počeo da se dopisuje otkad je u zatvoru.

foto: AP

"Jutro, 13. avgusta. Prvo sam otišao u sobe devojčica, pre nego što smo se Šenen i ja posvađali. Prvo sam otišao u Belinu, pa u Selestinu sobu, i uzeo sam njihov jastuk sa kreveta (da ih ubijem). Zato je uzrok smrti bio gušenje.

Nakon toga sam se vratio u krevet i počeo da se svađam sa Šenen. Nakon što se on onesvestila, Bela i Selest su se ponovo probudile. Nisam siguran kako se to desilo, ali bile su budne. Beline oči bile su modre, a obe devojčice su izgledale kao da su prošle kroz traumu" napisao je on.

U pismu je priznao da je ubistva planirao već neko vreme.

foto: Printscreen Facebook

"12. avgusta, kada sam stavio devojčice u krevet, znao sam da je to poslednji put. Dan ranije znao sam šta će se dogoditi i ništa nisam uradio da to zaustavim", priznao je on.

Takođe je priznao da je ženi dao snažan lek protiv bolova u nadi da će izazvati pobačaj, verujući da će tada moći da bude sa svojom ljubavnicom Nikol.

"Mislio sam da bi bilo lakše biti s Nikol ako Šenen nije trudna", napisao je.

Prisetio se i trenutka kada su njegove ćerke, nakon prvog pokušaja ubistva, ušle u njihovu sobi i videle ga kako njihovu majku zamotava u posteljinu. Pitale su ga šta nije u redu sa njihovom mamom, a on im je odgovorio kako se ne oseća dobro.

"Devojčice su samo trčale po kući i gledale me s uplašenim pogledima na licima. Bela je počela da plače, a Selest da jauče. Kakva je to bila noćna mora", napisao je on.

Rekao je kako ga je preplavio osećaj besa što su još uvek žive.

Potom se odvezao sa telom supruge, umotanog u vreće za smeće, i sa ćerkama u kolima do udaljenog naftnog polja u vlasništvu njegovog tadašnjeg poslodavca.

Vozio se skoro sat vremena do mesta gde je ponovo ubio svoje ćerke.

"Bacio sam Šenen na zemlju, a onda sam se vratio do vozila i ćebe koje je držala Selest, stavio sam joj preko glave i ugušio je", napisao je.

Zatim je opisao kako je ubio Belu, koja je gledala kako ubija njenu mlađu sestru i baca je u rupu.

"Od sve tri, Bela je jedina koja se borila. Do kraja života čuću njen mekani glas kako govori: "Tatice, ne!" Znala je šta joj radim. Možda nije razumela smrt, ali je znala da je ubijam", napisao je Vots.

Pismo će biti deo knjige "Pisma od Kristofera", koja će biti objavljena 7. oktobra.

Kris Vots služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, dve ćerke i nerođenog deteta.

foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs/Dejli Mejl/San

Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...