Najnovije vesti

PLEMIĆ JE HLADNOKRVNO POBIO CELU PORODICU, PA NESTAO: Uradio je plastične operacija da zavara trag, sve vreme je policiji bio ispred nosa, a sada je uhapšen posle 8 godina! (FOTO, VIDEO)
Foto: EPA/ANDY RAIN

jezivi zločini

PLEMIĆ JE HLADNOKRVNO POBIO CELU PORODICU, PA NESTAO: Uradio je plastične operacija da zavara trag, sve vreme je policiji bio ispred nosa, a sada je uhapšen posle 8 godina! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Škotska policija sinoć je saopštila da je uhapsila čoveka za koga veruju da je Havijer Dupon de Ligones, najtraženiji Francuz kome se izgubio svaki trag nakon što je 2011. godine usumljičen za ubistvo svoje porodice.

Škotska policija nije otkrila detalje o njegovom identitetu, ali je izvor iz francuske policije potvrdio za Rojters da je zaista reč o De Ligonesu. On je se našao na međunarodnoj poternici nakon što su pre osam godina nestali njegova supruga Agnes i četvoro dece tinejdžerskog uzrasta.

Tela su kasnije pronađena u dvorištu porodične kuće, zajedno sa telima njihova dva labradora. Dupon de Ligonesovi je jedna od poznatijih plemićkih porodica u Francuskoj.

Škotska policija je saopštila da se otisci prstiju uhapšenog čoveka poklapaju sa De Ligonesovim, a izvori Dejli Mejla su otkrili da je on nakon bega izgradio novi život u toj zemlji.

Britanski list piše da je plemić izvršio plastičnu operaciju kako bi izmenio svoje crte lica, kao i da se ponovo oženio u Škotskoj u kojoj je i živeo svih ovih godina.

De Ligones je ubio članove svoje porodice tako što im pucao u glavu iz pištolja sa prigušivačem, a zatim je njihova tela zamotao u čaršave i zakopao u bašti njihove luksuzne kuće.

Misteriozan nestanak plemića bio je povod da se oko ubistava ispredaju razne teorije zavere, a najpopularnija je ona da je njegova žena viđena živa nakon ubistva.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: EPA/ANDY RAIN

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...