Najnovije vesti

GODINAMA JE TRAŽILA SVOJU PORODICU, A ONDA SE DESIO ČUDESAN OBRT SUDBINE: Jedan paket je rešio misteriju i otkrio ko je njena prva komšinica! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/ Inside Edition

NIKAD NIJE ODUSTALA

GODINAMA JE TRAŽILA SVOJU PORODICU, A ONDA SE DESIO ČUDESAN OBRT SUDBINE: Jedan paket je rešio misteriju i otkrio ko je njena prva komšinica! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Hilari Haris (31), koja je usvojena kao beba, sedam godina je bezuspešno tragala za biološkom porodicom, nakon što je pred udaju 2012. pribavila dokumentaciju o usvajanju.

Saznala je da joj se biološki roditelji zovu Boni Karl i Vejn Klouz, a iz priložene umrlice da joj je otac preminuo 2010. i da ima polusestru Don Džonson, iz Grinvuda, u Viskonsinu.

Uporno traganje na Fejsbuku nije donelo rezultate, sve dok se prošle godina u kuću do njihove u O'Kleru (Viskonson) nije doselio bračni par.

Hilarina petogodišnja ćerka Stela odmah je zavolela nove komšije i stalno je odlazila kod njih da se igra. Hilari nije bila oduševljena što joj ćerkica provodi toliko vremena s 50-godišnjom Don, s kojom ona, ne računajući kurtoazno pozdravljanje, gotovo nikad nije razgovarala.

foto: Printscreen: Youtube/ Inside Edition

Međutim, znala je da je Don iz istog grada kao i njena davno izgubljena sestra. Kada je jednog dana ugledala paket na zajedničkom prilazu, podigla ga je videla da je adresiran na ime Don Džonson.

Osetila je uzbuđenje u stomaku i odmah pozvala supruga telefonom.

"Preziva se Džonson, Don Džonson, to mora da je ona", rekla mu je.

Ipak prošlo je nekoliko dana pre nego što je najzad smogla hrabrosti da razgovara s komšinicom.

"Šta ako nije znala da postojim? Šta ako je to tajna?", pitala se.

Na kraju je poslala poruku Don. Shvatile su da su sestre po ocu Vejnu Klouzu, koji je umro 2010. godine. Don je podigao očuh, a biološkog oca je upoznala tek sa 18 godina. Nikada joj nije palo na pamet da on možda ima još dece.

Sutradan je Don došla kod Hilari sa buketom cveća i fotografijama biološkog oca.

"Sigurna sam da je to sudbina. Bila sam tako tužna kada sam otkrila da mi otac umro. A kada sam srela Don, dobila sam odgovore na sva pitanja. Ona je deo slagalice koji je nedostajao i koju pokušavam da sastavim godinama", izjavila je za Vašington post.

foto: Printscreen: Youtube/ Inside Edition

"Veoma sam srećna što imam divnu komšinicu, koja mi je i sestra. Imam i sestričinu koja dolazi da se igra i doprinosi da se osećam mladom", kaže Don.

Hilari poziva sve koji ne mogu da nađu biološke roditelje da ne odustaju.

"Nikada nemojte da prestanete da tražite. Proverite u komšiluku. Nikada ne znate šta možete da saznate", kaže ona.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...