Najnovije vesti

STRAVA I UŽAS U KALIFORNIJI: Došao u policiju i priznao da je POBIO CELU PORODICU! Prvo mu nisu poverovali, a onda im je pokazao stravičan prizor u svom automobilu! (FOTO)
Foto: EPA/STEPHEN SPILLMAN

horor

STRAVA I UŽAS U KALIFORNIJI: Došao u policiju i priznao da je POBIO CELU PORODICU! Prvo mu nisu poverovali, a onda im je pokazao stravičan prizor u svom automobilu! (FOTO)

Planeta

Jedan muškarac dovezao se u ponedeljak do policijske stanice u gradiću Maunt Šasta u severnoj Kaliforniji i priznao da je ubio četvoro svojih rođaka, uključujuči osobu čije je telo dovezao u automobilu do stanice.

"Nikada nisam doživeo da neko dođe sa telom i preda se. Samo je došao i rekao našem dispečeru da želi da prizna ubistvo. To je za nas bilo veoma neobično", izjavio je policijski zvaničnik Robert Gibson, dodajući da je čovek bio veoma miran i da je iznosio samo činjenice.

Ubica, čije ime nije objavljeno, došao je u stanicu u Šasti iz Rouzvila, koji su međusobno udaljeni 320 kilometara. Policija je u njegovom stanu u Rouzvilu pronašla još tri tela.

On, međutim, nije rekao policiji koji su njegovi motivi. Gibson je rekao da policija prvo nije poverovala muškarcu kad je rekao da je pobio svoju porodicu. On im je onda dao ključeve svog automobila i rekao da se dovezao do stanice sa telom.

Čovek se nalazi u pritvoru u Šasti, gradu sa oko 3.200 stanovnika. Optužnica još nije podneta zvanično, preneo je Njujork tajms.

Policija je rekla da je istraga u toku, a vlasti još nisu objavile identitet žrtava, već su samo navele da je u pitanju porodica. Telo koje je ubica dovezao sa sobom do stanice pripada muškoj osobi, a nije poznato gde je žrtva ubijena.

Smatra se da nema drugih osumnjičenih za ova ubistva.

Stanovnici Rouzvila koji žive blizu osumnjičenog rekli su da su izabrali ovo područje za život jer je delovalo bezbedno.

"Ovde se obično nikad ništa ne događa. Ostavljam garažu otvorenom i tome slično. Ovo je veoma bezbedan kraj", rekla je Dakota Midlton, koji živ ulicu dalje od stana ubice.

Kurir.rs/Njujork Tajms

Foto: EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...