Najnovije vesti

POLICIJA ISTRAŽUJE SMRT NAJGOREG BRITANSKOG PEDOFILA: Monstruma u ćeliji nasmrt izbo silovatelj! (VIDEO)
Foto: Profimedia

UBISTVO U ZATVORU

POLICIJA ISTRAŽUJE SMRT NAJGOREG BRITANSKOG PEDOFILA: Monstruma u ćeliji nasmrt izbo silovatelj! (VIDEO)

Planeta

Ričard Hakl (33), jedan od najgorih britanskih pedofila, ubijen u svojoj zatvorskoj ćeliji na severu Engleske, a policija je saopštila da je za ubistvo osumnjičen zatvorenik Pol Ficdžerald.

Ficdžerald (29) je seksualni prestupnik koji se hvali kako voli da siluje žene.

Tridesettrogodišnji pedofil bio je osuđen na 25 godina zatvora zbog 191 seksualnog prestupa nad decom decom, od kojih su najmlađe žrtve imale samo šest meseci.

Uhapšen je 2015. godine na britanskom aerodromu, a razotkriven je 2014. godine u velikoj akciji austarlijske policije.

Glumio pobožnog katolika

Ubijeni pedofil predstavljao se kao pobožni katolik i tako niz godina birao sirotišta i domove za siromašne, dok je učio engelski jezik i fotografiju u Maleziji i Kambodži.

Vodio je blog na kojem se hvalio zlostavljanjem, gde je i dodeljivao takozvane "pedofilske poene". Snimao je svoja zlostavljanja dece. On je još od svoje 19. godine prikupio više od 20.000 fotografija eksplicitnog nasilja nad decom i taj sadržaj prodavao drugim pedofila.

Iako je negirao optužbe, kasnije je priznao svoje zločine.

.Đavolji dokument

Pedofil Hakl koristio je crkve koje je posećivao kako bi pristupio žrtvama, a prema rečima sudije sastavio je i priručnik od 60 strana sa uputstvima za buduće zločince i nazvao ga "đavolji dokument".

Pre izricanja presude Hakl je ostavio pismo u kojem je izrazio gađenje za svoje postupke, a izricanje same presude slušao je sklopljenih ruku i u molitvi.

"Hiljade smrtnih presuda za tebe bi bilo malo", samo su neki od povika koji su se mogli čuti nakon izricanja presude.

"Tisuću smrtnih presuda ne bi bilo dovoljno za tebe", samo su neki od povika koji su se čuli u sudnici nakon izricanja presude.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Prodimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...