Najnovije vesti

BEBISITERI PROGOVORILI O MRAČNIM TAJNAMA RODITELJA ČIJU SU DECU ČUVALI: U podrum niko nije ulazio, a OVU sobu sam morala da izbegavam! Ćutala sam jer su me dobro plaćali!
Foto: Profimedia

otkrili sve detalje

BEBISITERI PROGOVORILI O MRAČNIM TAJNAMA RODITELJA ČIJU SU DECU ČUVALI: U podrum niko nije ulazio, a OVU sobu sam morala da izbegavam! Ćutala sam jer su me dobro plaćali!

Planeta

Čuvanje dece je najčešći način na koji tinejdžeri širom sveta zarađuju dodatni džeparac, ali mnogi od njih tokom boravka u tuđoj kući nalete na nešto što nisu želeli da vide i čuju.

Bivši bebisiteri su na Reditu anonimno otkrivali mračne tajne roditelja za koje su radili, a odgovori su urnebesni, čudni i pomalo uznemirujući.

Jedan korisnik iz Luizijane je posle nekog vremena otkrio da su naizgled normalni roditelji deteta koje je čuvao bili prikriveni rasisti.

"U podrum niko nije ulazio. Jednom sam ga otvorio iz radoznalosti i video sam da je bio pun nacističkih predmeta i oznaka. Otac je imao nekoliko rasističkih komentara, nakon čega sam ispitao dete o rasama i zaključio sam da ga odgajaju na neonacistički način. Nisam više mogao da radim za njih", napisao je.

foto: Profimedia

Kada su u pitanju tajne zalihe i skriveni predmeti, mnogi bebisiteri su otkrili čudne fetiše roditelja, ali i nelegalne poroke.

"Jednom sam čuvala decu koja su se rvala u dnevnoj sobi. Odjednom je počeo da se širi miris i videla sam da su deca sa police oborila kutiju koja je bila puna trave. Sve sam vratila nazad i nisam ništa rekla, jer su me dobro plaćali", otkrila je jedna korisnica, a druga se nadovezala da je na sličan način otkrila zalihu kokaina.

Roditelji za koje je radila druga korisnica želeli su da budu uviđajni, pa su je već prvog dana upozorili koju prostoriju treba da izbegava ukoliko ne želi da dovede sebe u neprijatnu situaciju.

"Čim sam došla tamo rekli su mi da je jedna soba puna dildoa i seks igračaka, da se ne bi desilo da tamo zalutam sama", ispričala je.

foto: Profimedia

Jedna korisnica se prisetila da joj je komšijsko dete koje je čuvala kao tinejdžerka reklo da "tata ponekad udari mamu".

"Odmah sam ispričala svojoj mami koja je prijavila slučaj policiji", dodala je.

Druga je otkrila da je njeno bebisitovanje omogućavalo rad jednog seks-kluba.

"Roditelji su mi povremeno plaćali trostruko da, pored njihove, čuvam još neku decu. Kasnije sam otkrila da u gradu postoji svingerski klub, a da je okupljanje članova zavisilo od toga da li ja mogu da im pričuvam decu dok se oni zabavljaju", napisala je.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...