Najnovije vesti

TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA NA ROĐENJU: 29 godina kasnije joj je stigao mejl, ali ni tu nije bilo kraja iznenađenjima (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

igra sudbine

TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA NA ROĐENJU: 29 godina kasnije joj je stigao mejl, ali ni tu nije bilo kraja iznenađenjima (VIDEO)

Planeta

Tina Beharano (47) iz Los Banosa u Kaliforniji rodila je ćerku kada joj je bilo 17 godina, ali nedugo posle porođaja su joj rekli da joj je dete umrlo. Tri decenije kasnije saznala je da su je majka i lekari lagali.

Odmah nakon što su je izveli iz porođajne sale majka joj je rekla da neće moći da zadrži bebu, da bi joj potom saopštila da je dete umrlo.

"Rekla mi je da je beba bila bolesna i da je umrla 15 minuta pošto se rodila", prepričava Tina.

Posle nekoliko meseci udala se za Erika Garderea, koji nije bio otac te bebe. Iako je sa njim izrodila petoro dece, Tina nikad nije prestala da misli na tu devojčicu i obeležavala je dan njenog rođenja.

"Bilo je teško svake godine. Pala sam u depresiju, stalno sam plakala", kaže Tina.

Na nagovor svoje ćerke, uradila je DNK test i priložila ga u veliki američki DNK registar, u koji prilažu ljudi iz celog sveta. Prošle godine je zbog tog poteza primila mejl.

foto: Facebook/Printscreen

"Mislim da treba da razgovaramo. Kažu da smo u srodstvu i da si mi ti majka", stajalo je u pismu.

Ispostavilo se da njeno davno izgubljeno dete. Kristin Kuk, danas ima 29 godina. I nije više devojčica. Kristin je odlučila da promeni pol, te sada živi sa suprugom i bebom u Nju Džersiju. Tina je tako saznala da ima sina.

"Baš me briga. Nije mi bitno što je u fazi tranzicije. Svejedno mi je. To je moje dete", kaže Beharanova.

"Važno nam je samo da je živ", dodaje Tinin suprug Erik Gardere.

foto: Facebook/Printscreen

Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa pet dana nakon rođenja. Nije znao

koliko njegova biološka majka misli na njega.

"Kada ga pogledam, dođe mi da zaplačem. Skoro svaki dan nam šalje svoje i bebine slike", kaže Tina, a njen suprug dodaje da su već nekoliko meseci u kontaktu.

Dve porodice će se videti krajem novembra kada tročlana porodica poseti Tinu i Erika u Kaliforniji.

Kurir.rs/Newsweek Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...