OTAC JECAO NAD TELOM PREMINULOG SINA, A ONDA SU SVI NA SAHRANI ZAVRIŠTALI! Dečak (2) je ustao iz kovčega i tražio od tate čašu vode, a tek onda se dogodila TRAGEDIJA!
Foto: Profimedia

UZNEMIRUJUĆE

OTAC JECAO NAD TELOM PREMINULOG SINA, A ONDA SU SVI NA SAHRANI ZAVRIŠTALI! Dečak (2) je ustao iz kovčega i tražio od tate čašu vode, a tek onda se dogodila TRAGEDIJA!

Planeta -

Jedan bizaran slučaj odigrao se 2012. godine u Brazilu. Tada dvogodišnji Kelvin Santos prestao je da diše u bolnici u gradu Belemu, gde je ležao zbog teške upale pluća. Lekari su ga proglasili mrtvim, a porodica je preuzela njegovo telo kako bi mališana sahranili. Porodica je celu noć ostala da bdi nad telom koje je ležalo u otvorenom kovčegu. Samo sat vremena pre sahrane, dok je njegov otac neprekidno jecao, mališan je ustao i rekao da je žedan.

"Tatice, mogu li da dobijem čašu vode", upitao je zbunjeni dečak, kom nije bilo jasno zašto svi oko njega plaču i vrište.

"Nismo mogli da verujemo svojim očima. Mislili smo da se ostvarilo čudo i da je naš dečak živ. Ali, samo je legao natrag, kao i trenutak pre toga. Više nismo mogli da ga probudimo. Bio je mrtav", ispričao je neutešan otac Antonio Santos.

Sina su odmah odveli u bolnicu, ali lekari su su potvrdili da mališan ne daje znakove života.

"Uveravali su me da je umro i nisu mi objasnili to što sam malopre video i čuo", rekao je Antonio.

Dečakova porodica je odlučila da za jedan dan pomeri sahranu u nadi da će se dečak opet probuditi, ali im se želja nije ostvarila. Dečak je sahranjen narednog dana na lokalnom groblju. Uveren kako mu je sin žrtva nemarnosti lekara, Antonio Santos prijavio je slučaj.

foto: Profimedia

"Samo 15 minuta nakon što su ga odneli kako bi ga reanimirali došli su da mi kažu da je umro. Mislim da ga nisu dobro pregledali. Umrli ne mogu samo tako da se probude i pričaju", odlučan je otac.

Lokalne vlasti potvrdile su da je dečak primljen u bolnicu u kritičnom stanju i da je proglašen mrtvim nakon što je prestao da diše.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja