UOČI IZBORA U KANADI: Seksi zečica Anja hoće u poslanike! Evo koji su njeni aduti, uverite se i sami! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter/@CharlieRiina

Glas i stas

UOČI IZBORA U KANADI: Seksi zečica Anja hoće u poslanike! Evo koji su njeni aduti, uverite se i sami! (VIDEO)

Planeta -

OTAVA - Tri dana uoči parlamentarnih izbora u Kanadi, koji će odrediti političku sudbinu premijera Džastina Trudoa, sve oči, uglavnom muške populacije, uprte su u Anju Krosinsku (35), kandidatkinju desničarske Narodne stranke Kanade (PPC)!

Naime, Krosinska je bivša Plejbojeva zečica i njeni profili na Instagramu prepuni su razgolićenih slika.

Ona se kandidovala za poslanicu u mestu Hamber River - Blek Kriku, nedaleko od Toronta, koje ima oko 110.000 žitelja. Ova seksepilna dugokosa plavuša zanosnih oblina učestvovala je na izborima za mis Havaja i Toronta nakon što je široj javnosti postala poznata posle poziranja za Plejboj.

Zanimljivo je da je ona članica desničarske stranke PPC, koja se protivi daljem naseljavanju imigranata u Kanadu, a ona sama je zapravo rođena u Poljskoj, odakle se doselila kada je bila mala. Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da desničari neće uspeti da osvoje više od pet odsto glasova na izborima u ponedeljak.

- Rođena sam u Poljskoj i govorim tečno poljski jezik. Ponosna sam na svoje poreklo i tradiciju. Moji baka i deka i veći deo familije i dalje žive u Poljskoj - rekla je lepotica.

Ona je 2013. osnovala neprofitnu organizaciju Heroji u crnom, koja pomaže maloletnim beskućnicima u borbi protiv bolesti zavisnosti.

foto: Printscreen

Hoće promene

Ona je sarađivala i sa humanitarnom organizacijom za lečenje mladih od raka, koja je prikupila 15 miliona $ za lečenje bolesne dece u bolnici u Torontu. Angažovana je i kao saradnik u Poljsko-kanadskoj trgovačkoj komori.

- Hajde na donesemo promene! Da, ja sam manekenka, izbeglica iz Poljske u Nemačku, odakle smo emigrirali u Kanadu, takođe sam majka. Aktivista sam i borac - navela je ona na plakatu svoje stranke.

Zečica iz komšiluka

AVA HOĆE NA ČELO HRVATSKE

I u našem susedstvu je jedna Plejbojeva zečica uplivala u političke vode - starleta Ava Karabatić (31) kandidovala se za predsednicu Hrvatske u želji da na Pantovčaku zameni Kolindu Grabar Kitarović. Ava je pristalicama, ukoliko pobedi, obećala da će se boriti za ukidanje prostitucije, legalizaciju marihuane...

Izbori će se održati do 20. januara.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Printscreen Twitter/@CharlieRiina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja