Najnovije vesti

DOSADILA IM ČITAVA DRAMA: Skaj Njuz otvara novi kanal bez vesti o Bregzitu! (FOTO)
Foto: Profimedia

prelomili

DOSADILA IM ČITAVA DRAMA: Skaj Njuz otvara novi kanal bez vesti o Bregzitu! (FOTO)

Planeta

Nakon trogodišnje krize oko Bregzita, Skaj Njuz želi da otvori TV kanal na kojem neće uopste biti vesti o Bregzitu, a kažu da je namenjen svim gledaocima kojima je dosadila čitava drama oko izlaska Velike Britanije iz Evropske unije.

Još od kada je održan referendum 2016. godine, britanski političari raspravljaju o tome kako, na koji način i da li Ujedinjeno Kraljevstvo treba izaći iz EU, a i dalje veliki broj pitanja ostaje nerazjašnjen iako je ostalo još samo dve sedmice do zadnjeg roka 31. oktobra.

"Skaj Njuz bez Bregzita" će se pobrinuti za one kojima je dosadilo da slučaju vesti o Bregzitu, objasnio je direktor Skaj Njuza, Džon Rajli.

"To je nešto što znamo da će naši gledaoci smatrati vrednim. Bregzit je istorijska priča koja ima veliki uticaj i nastavicemo da izveštavamo o tome sveobuhvatno", rekao je Rajli.

Ovaj novi kanal, kaže on, daće ljudima odmor od Bregzita, preneo je portal Klix.ba.

"On ce slučiti kao svojevrsni filter gde će ljudi moći da čuju o pitanjima koja se ne tiču britanske vlade i Brisela, a fokus će biti na ozbiljnom, originalnom novinarstvu", rekao je on.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...