PRINC HARI KONAČNO PRIZNAO ONO O ČEMU SVI BRUJE VEĆ 2 GODINE: Tačno je, nisam u najboljim odnosima s bratom! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

TABLOIDI BILI U PRAVU

PRINC HARI KONAČNO PRIZNAO ONO O ČEMU SVI BRUJE VEĆ 2 GODINE: Tačno je, nisam u najboljim odnosima s bratom! (VIDEO)

Planeta -

Britanski princ Hari (35) konačno je priznao ono o čemu Britanija bruji već dve godine, a to je da je njegov odnos sa starijim bratom, princem Vilijamom (37), ohladneo.

Vilijam i Hari, sinovi pokojne princeze Dajane i prestolonaslednika, princa Čarlsa, bili su nerazdvojni od detinjstva.

Povezani tragedijom, pogibijom majke, dva tada dečaka našla su jedan u drugom najboljeg prijateja i u svemu su se podržavali i bodrili, pa su bili uzor bratske ljubavi. Tako je bilo do pre tri godine, kad je Hari, vojvoda od Saseksa, upoznao američku glumicu Megan Markl (38), današnju suprugu, i počeo da se distancira od ostatka kraljevske porodice, pa i svog brata Vilijama, vojvode od Kembridža.

Sada je Hari u ekskluzivnom intervjuu za britanski ITV pred kamerama priznao da stvarno nije u najboljim odnosima s bratom.

"Stvari se neizbežno dešavaju, ali mi smo braća i uvek ćemo biti braća. Sada smo zasigurno na razičitim putevima", rekao je on u dokumentarcu "Hari i Megan: putovanje u Afriku".

Engleski tabloidi mesecima pišu da su se braća udaljila pošto je Vilijam kazao bratu da njegova veza s Megan prebrzo napreduje i da možda nije najpametnije da se oženi njom posle ni godinu dana veze. Sam Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton (37) venčai su se posle osam godina zabavljanja, a Kejt je za to vreme lagano ušla u kraljevsku porodicu, prihvatila njihova pravila i postala njen deo.

Nezadovoljan bratovljevim stavom, Hari se preselio iz Kensingtonske palate, gde su obojica živeli s porodicama, a odnedavno su Saseksi odvojili čak i svoje dobrotvorne organizacije od Kembridžovih.

"Uvek ću biti tu za njega, i znam da će on uvek biti tu za mene", kaže sada Hari. "Imamo dobre dane i imamo loše dane, ali mi smo braća i uvek ćemo biti braća. Ne viđamo se kao ranije jer smo obojica preokupirani obavezama, ali volim ga iz sveg srca", rekao je Hari.

U istom dokumentaru Megan Markl je ispričala da su joj prijatelji savetovali da se ne udaje za princa Harija jer će joj "britanski tabloidi uništiti život."

Kurir.rs/News Republic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track