Najnovije vesti

DEČAK HEROJ (5) SPASAO ŽIVOT SVOJOJ SESTRI (2): Upala je u bazen i počela da se davi, a mališan je bez razmišljanja skočio da joj pomogne! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

SPREČIO TRAGEDIJU

DEČAK HEROJ (5) SPASAO ŽIVOT SVOJOJ SESTRI (2): Upala je u bazen i počela da se davi, a mališan je bez razmišljanja skočio da joj pomogne! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Grej Forester (5) iz Teksasa još nije krenuo u školu a već je zaradio titulu heroja. Mališan je imao svega četiri godine kad se zamalo dogodila tragedija u njegovoj porodici. Njegova sestra Endi (2) upala je u bazen porodične kuće u Noksvilu, a preživela je zahvaljujući brzini i hrabrosti svog starijeg brata.

"Imala sam ih na oku, ali pet minuta kasnije Endi se pojavila potpuno mokra. Ušla je u kuću vičući kako je upala u bazen", priča njihova majka Lora.

Kad je pogledala u Greja, primetila je da je i on mokar.

"Uspaničila sam se", priznaje Lora.

Grej je potom ispričao kako je njegova sestrica upala u bazen i počela da pliva kao pas da bi se održala na površini.

"Zgrabio sam je za stomak. Pokušavao sam da je podignem kako bi mogla da diše", rekao je on.

Lora je navela da se njena porodica doselila u novi dom baš u vreme kad se ćerka olimpijskog skijaša Boda Bilera utopila u bazenu.

"To mi je bilo u glavi i stoga smo preduzeli mere zaštite kako bi deca bila bezbedna oko bazena, uključujući podizanje ograde, vrata koja pište kad se otvore i instruisanje dece da ne izlaze van bez odraslih ili dadilje", ističe ona.

Nije poznato kako su deca ipak izašla i došla do bazena.

"Sve se dogodilo brzo", ističe Lora, dodajući da je Endi od incidenta krenula na časove plivanja.

Kurir.rs/Newser

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...