UŽAS U BRAZILU: Vođa verske organizacije 4 godine ucenjivao 240 žena! Terao ih da mu budu robinje, primoravao ih na seks sa strancima i životinjama! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

horor

UŽAS U BRAZILU: Vođa verske organizacije 4 godine ucenjivao 240 žena! Terao ih da mu budu robinje, primoravao ih na seks sa strancima i životinjama! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Lider omladinske verske organizacije, osumnjičen da je ucenio najmanje 240 žena kako bi od njih napravio seksualne robinje, pri čemu je neke od njih primoravao na seks sa strancima i životinjama, uhapšen je u Brazilu.

Trgovački predstavnik Roni Šelb (32) volontirao je u crkvi u gradu Muriae, u brazilskoj državi Minas Žerais, a kako je saopštila policija, četiri godine je seksualno zlostavljao žene u 11 država.

Prema rečima glavnog inspektora Manja Mašada Nogeire, Šelb je uspostavljao vezu s žrtvama preko lažnih profila na društvenim mrežama, nudeći im između 970 i 2.400 dolara za intimne snimke i fotografije.

On im je davao lažne potvrde o izvršenom transferu novca, a pošto bi dobio video i foto materijal, pretio im je da će snimke pokazati njihovim partnerima i porodici.

Istraga pokazuje da ih je ucenama primoravao da mu šalju nove snimke i fotografije, a od jedne žene je tražio više od 20 slika i videa dnevno.

Neke žrtve je silovao, a one koje su stanovale dalje primoravao je na seks s drugim muškarcima i životinjama i tražio da mu pošalju snimke.

Policija je saopštila da su neke od žrtava morale da potpišu "seksualni ugovor", u kome je pisalo da može da im radi šta mu je volja i da ih tuče.

Šelb je uhapšen 11. oktobra u svom domu u Belo Orizonteu, glavnom gradu brazilske države Minas Žerais. Policija je zaplenila dokumente koji sadrže detaljne informacije o svim žrtvama, kao i laptop, tablet i seksualne kostime.

Među Šelbovim žrtvama bilo je osam maloletnica, tinejdžerki, mladih i sredovečnih žena.

Istraga protiv Šelba pokrenuta je nakon što je jedna od žrtava podnela krivičnu prijavu Policijskoj upravi za sajber-zločine.

"Kada kažete silovanje, zamišljate siledžijsko ponašanje. Nikada nisam uradio tako nešto. Nevin sam", rekao je on.

Jedna žena je izjavila da je Šelb znao gde ona radi, ime njenog poslodavca, njene majke i crkve kojoj je pripadala.

"Sve je znao. Bio je sadista koji je počinio ogroman broj zločina. Zločina ugrožavanja seksualnog dostojanstva žena. Zločina protiv čovečnosti", izjavio je Mašado Ngeira.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja