MAMA, UMIREM, GUŠIM SE: Devojka poslala jezive poruke roditeljima iz kamiona smrti, oni strahuju da im je dete umrlo u mukama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

smrzli se u hladnjači

MAMA, UMIREM, GUŠIM SE: Devojka poslala jezive poruke roditeljima iz kamiona smrti, oni strahuju da im je dete umrlo u mukama! (VIDEO)

Planeta -

Britanska policija uhapsila je bračni par Džoanu i Tomasu Mara zbog sumnje da su učestvovali u krijumčarenju 39 Kineza koji su pronađeni mrtvi u kamionu hladnjači u blizini Londona.

Par tvrdi da su kamion prodali jednoj firmi pre 13 meseci. Još nije poznato jesu li deo krijumčarske bande.

Podsetimo, objavljeno je kako su žrtve Kinezi i kako je među njima 8 žena i 31 muškarac.

Britanski mediji su razgovarali s tri porodice iz Vijetnama koje su zabrinute da su njihovi bližnji bili u prikolici kamiona.

Tako je porodica jedne Vijetnamke rekla da im je ona poslala poruku u kojoj je pisalo da se guši i da umire. Fam Tra Maj (26) poslala je poruku svojoj majci u utorak uveče posle čega se više nisu čule.

Fam Ti Tra Mi poslala je seriju uznemirujućih poruka svojoj majci oko pola 11 uveče, 22. oktobra, u kojima je navela da se guši.

"Žao mi je mama, moj put u inostranstvo nije uspeo", napisala je u jednoj poruci. "Mama, toliko volim tebe i tatu! Umirem zato što ne mogu da dišem", navela je u drugoj.

foto: EPA

Nesrećni roditelji Fam Ti Tra Mi priznali su da su platili 30.000 funti kako bi devojku (26) prokrijumčarili u Britaniju.

Još dve porodice strahuju da su njihovi bližnji bili u hladnjači.

Brat jedne 19-godišnje devojke rekao je da ga je nazvala u utorak ujutro rekavši mu da ulazi u prikolicu. Od tada se nisu čuli, ali im je krijumčar vratio novac. I rođaci jednog 26-godišnjaka su takođe dobili dobila novac nazad.

Inače, vozač kamion Mo Robinson (25) nalazi se u pritvoru, međutim, postoje naznake da on nije znao šta se nalazi u kamionu.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track