BRUTALNA SMRT RUSKOG VOJNIKA: Skupljao rakove kada ga je napala medvedica! Odrala mu kožu, a u bolnici je ostao bez noge! (VIDEO)
Foto: Shutter

posle devet dana preminuo

BRUTALNA SMRT RUSKOG VOJNIKA: Skupljao rakove kada ga je napala medvedica! Odrala mu kožu, a u bolnici je ostao bez noge! (VIDEO)

Planeta -

Ruski vojnik Aleksej Ivanovski (36) preminuo je od srčanog udara devet dana nakon napada medveda na zabačenom ruskom otstrvu Kiril.

Ivanovskom je medvedica, koja je štitila svoje mladunce, skinula kožu sa pola tela. Skinuta mu je koža s glave, leđa i pozadine, otkinuto mu je jedno uvo te su mu lekari morali da amputiraju jednu nogu. Umro je odmah nakon napada, ali lekari su ga oživeli i prebacili u 400 kilometara udaljenu bolnicu.

Lokalni stanovnici dali su krv za njega i držali bdenja kako bi se oporavio. Ali posledice napada bile su preteške i Aleksej je preminuo devet dana kasnije u bolnici od infarkta.

Grupa medveda bila je blizu dok je na plaži skupljao rakove. Među njima su bili i mladunci pa je njihova majka nasrnula na njega. Zgrabila ga je kandžama i pokušala da odvuče, ali su je prolaznici počeli gađati kamenjem.

U pokušaju odbrane Ivanovskog povređen je još jedan muškarac, ali njegove povrede nisu životno opasne, piše Dejli Mejl.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track