DEDI JE UNUKA ISPALA KROZ PROZOR KRUZERA, A SADA JE OPTUŽEN ZA UBISTVO: Držao je devojčicu u rukama, a onda je pala sa 11. sprata i poginula! (FOTO)
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

DEDI JE UNUKA ISPALA KROZ PROZOR KRUZERA, A SADA JE OPTUŽEN ZA UBISTVO: Držao je devojčicu u rukama, a onda je pala sa 11. sprata i poginula! (FOTO)

Planeta -

Deda jednogodišnje devojčice koja je u julu pala sa kruzera optužen je za ubistvo iz nehata, objavile su portorikanske vlasti.

Salvatore Sal Anelo igrao se pored prozora na 11. spratu kruzera s malenom Kloe Viegand dok je brod stajao u Portoriku. No, ona mu je uskoro ispala iz ruku, pala kroz prozor i umrla.

Roditelji devojčice su nakon nesreće za njenu smrt okrivili kompaniju za krstarenje Rojal Caribien, rekavši da prozor nije smeo da bude otvoren, piše CNN.

Preliminarno ročište zakazano je za 20. novembra.

Iskliznula mu iz ruke

Podsetimo, jednogodišnja devojčica poginula je u julu nakon što je iskliznula iz ruku svoga dede i pala sa 11. sprata kruzera koji se spremao da isplovi iz Portorika.

Policija je potvrdila reči dede devojčice, identifikovanog kao Salvatore Anelo, da mu je unuka ispala iz ruku dok ju je držao na prozoru 11. sprata kruzera, tada smeštenom u San Huanu u Portoriku.

Žaljenje firme Rojal Karibien

Potvrđeno je da je otac devojčice policijski službenik i da je porodica poreklom iz Indijane.

Rojal Karibien, kompanija kojoj pripada pomenuti kruzer, izrazila je duboko žaljenje zbog pogibije devojčice.

"Pobrinuli smo se da naš tim pomogne unesrećenoj porodici kako god može te iz poštovanja prema njihovoj privatnosti nećemo dalje komentarisati incident", izjavila je porparolka kompanije Melisa Čarboneu.

Vlasti javljaju da je devojčica putovala sa svojim roditeljima, dvoje braće i sestara, kao i bakama i dekama u trenutku nemilog događaja.

Smrt devojčice dogodila se neposredno pre nego što je brod u 8:30 u nedelju krenuo na nedelju dana dugo krstarenje.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track