Najnovije vesti

PUTOVANJE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU: Devojke se nisu osećale dobro, a onda su u apoteci kupile lek! Umrle su istog dana! (FOTO)
Foto: Facebook/Printscreen

jezivo

PUTOVANJE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU: Devojke se nisu osećale dobro, a onda su u apoteci kupile lek! Umrle su istog dana! (FOTO)

Planeta

Britanka Natali Sejmor (22) i njena kanadska koleginica Ebi Gejl Amisola (27) umrle su u hostelu u Kambodži samo šest dana nakon što su krenule na put.

Obe devojke patile su od jakih simptoma trovanja - proliva i povraćanja.

 

Odlučile su da kupe lek protiv povraćanja u lokalnoj apoteci, a samo nekoliko sati nakon konzumacije pronađene su mrtve u hostelu.

Policija u Kambodži istražila je hostelsku sobu i pronašla Natalin mobilni telefon u kojem je guglala simptome "povraćanje toliko jako da osetim bolove u grudima" i "jaki grčevi u stomaku nepoznatog uzroka, šta da radim".

Takođe je bila zabrinuta oko boje koju je izbacivala - zelenu i žutu. Nakon detaljne inspekcije, kraj svakog kreveta pronađene su kutije sa tabletama iz kojih je falilo nekoliko komada. Policija sumnja da su se devojke slučajno predozirale.

 

Natali je 2017. godine ostavila svoj posao računovođe kako bi proputovala svet. Nakon obdukcije, u želucima obe devojke pronađen je toksičan sadržaj, kao i oštećenje jetre koje je moglo nastupiti nakon konzumacije lekova.

Kurir.rs/Miror/24sata.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...