Najnovije vesti

ŽIVOT NA NOVOJ ADRESI: Tramp zvanično postao stanovnik Floride! Sve šokirao objavom na Tviteru!
Foto: EPA / Pete Marovich / Pool

imao je dobar razlog

ŽIVOT NA NOVOJ ADRESI: Tramp zvanično postao stanovnik Floride! Sve šokirao objavom na Tviteru!

Planeta

Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride.

Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju Mar-a-Lago na Floridi, jer, kako je rekao gradske vlasti su se loše ophodile prema njemu, prenosi briselski Politiko.

"Bela kuća je mesto koje sam zavoleo i na kome ću, nadam se ostati i narednih pet godina. Međutim, moja porodica i ja se selimo na Palm Bič na Floridi, koja će biti mesto našeg stalnog prebivališta.

Uvek ću brinuti o Njujorku i stanovnicima Njujorka, ali nažalost, uprkos činjenici da plaćam milione dolara gradu, državi i lokalnim poreznicima svake godine, politički lideri države i grada se loše ponašaju prema meni", napisao je Tramp na Tviteru.

Politiko navodi da je Tramp u Njujorku krajnje nepopularan, kao i da se zakonodavci nisu mnogo trudili da sakriju prezir prema njemu i njegovom ponašanju.

Nedugo nakon Trampove objave na Tviteru, oglasio se i guverner Njujorka Endrju Kuomo koji je napisao da je to dobro rešenje.

"Florido, on je tvoj ceo", napisao je Kuomo na Tviteru.

Inače, Tramp i njeghova supruga Melanija su kao drugo mesto prebivališta naveli golf klub u Nju Džersiju i Belu kuću.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: EPA / Pete Marovich / Pool

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...