Najnovije vesti

VATROMET, ŠAMPANJAC I LUDNICA DO ZORE: Ovako su u Italiji dočekali mafijaše koji su izašli iz zatvora! Pevale se posebne pesme, a tek treba da čujete o čemu govore (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

POLICIJA NEMOĆNA

VATROMET, ŠAMPANJAC I LUDNICA DO ZORE: Ovako su u Italiji dočekali mafijaše koji su izašli iz zatvora! Pevale se posebne pesme, a tek treba da čujete o čemu govore (VIDEO)

Planeta

Dva italijanska mafijaša, Đovani Ilijano (48) i Silvio De Luka (41), posle izlaska iz zatvora dočekana su vatrometom u blizini Napulja.

Ilijano i De Luka odležali su osmogodišnju, odnosno, desetogodišnju zatvorsku kaznu za reketiranje.

U Monterušelu, zapadno od Napulja, stotinak rođaka i prijatelja dočekalo ih je šampanjcem, vatrometom i drugim svetlosnim efektima. U čast njihovog povratka u zavičaj, poznatom po preprodaji droge, unajmljen je i izvođač tradicionalnih napolitanskih pesama, Antoni Ilardo, koji je mnoge svoje kompozicije posvetio mafijašima koji su još iza rešetaka.

Jedna od najpopularnijih pesama govori o bekstvu iz zatvora, a ostale su bile posvećene onima koji su i dalje u zatvoru.

I sam pevač je poznat policiji jer je povezan sa bosom klana "Vanela Grasi", Karlom Avaloneom, za koga kažu i da je autor jedne od njegovih pesama.

Avalone je uhapšen pre 2 godine i osuđen na 16 godina robije zbog brojnih krivičnih dela.

Antoni Ilardo na jednim od svojih nastupa
Antoni Ilardo na jednim od svojih nastupa foto: Facebook/Printscreen

Sve je organizovano bez opštinskih odobrenja, a uz nepoštovanje naredbe o zabrani vatromenta koju je izdao lokalni gradonačelnik.

Dva mafijaša povezana su sa klanom Beneduce-Longobardi.

Kurir.rs/Ilfattoquotidiano Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...