POSLEDNJI INTERVJU ZLOGLASNOG SERIJSKOG UBICE IVANA MILATA: Mučki je ubio 7 ljudi, a stravične zločine nikada nije priznao! (FOTO, VIDEO)
Foto: Wikipedia

horor

POSLEDNJI INTERVJU ZLOGLASNOG SERIJSKOG UBICE IVANA MILATA: Mučki je ubio 7 ljudi, a stravične zločine nikada nije priznao! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Smrt australijskog serijskog ubice Ivana Milata očekivala se, pa su detektivi odlučili pred smrt izvući priznanje iz njega. Verovali su da će pre nego što umre priznati svoje zločine i možda izraziti neko kajanje. Ali to se nije dogodilo. Proveli su s njim dane pokušavajući razgovarati ali sve je bilo uzalud...

Zajedno su s njim gledali emisiju u kojoj je ekskluzivne intervjue dala porodica Milatovih žrtava.

"Bila je na početku života, ko zna gde bi bila sada da je ostala živa. Možda bi se udala i imala decu? Čime bi se bavila, kako bi živela? Često o tome razmišljamo", kazali su neutešni roditelji jedne od žrtava Kerolajn Klark.

Milat je gledao te intervjue i nije reagovao.

"Zašto ja ovo moram gledati? Oni su samo rekli ono što vi očekujete od njih da kažu. Nije mi ih žao, zašto bi mi ih bilo žao?", rekao je Milat.

Milat se dosađivao dok je razgovarao s istražiteljima, pravio se da spava, nije hteo razgovarati, odbijao je svaku saradnju. Do samog kraja negirao je ubistva.

"Nije me briga, prihvatite to", kazao je Milat koji je ipak sve vreme izražavao ljutnju zbog toga što je zatvoren.

foto: Profimedia

Ovaj potomak Hrvata osuđen je 1996. godine na sedam doživotnih kazni zatvora zbog brutalnih ubistava sedam autostopera čija su tela pronađena u rukom iskopanim grobovima u šumi u australijskoj državi Novi Južni Vels.

Zbog karcinoma želuca, već duže vreme vreme se nalazio u zatvorskoj bolnici, a stanje mu se pogoršalo pre dve nedelje. Poslednjih dana je odbijao lečenje.

Međutim, Milat ni na samrtnoj postelji nije priznavao krivicu za brutalna ubistva koja je počinio.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Vikipedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja