ZA NATALIJU SU MISLILI DA IMA   6 GODINA, DOK NIJE POČELA DA IM JEZIVO PRETI: Usvojitelji su od Ukrajinke pobegli glavom bez obzira, a ovo je njena ispovest! (VIDEO)
Foto: Kristina Barnet/privatna arhiva

brutalno

ZA NATALIJU SU MISLILI DA IMA 6 GODINA, DOK NIJE POČELA DA IM JEZIVO PRETI: Usvojitelji su od Ukrajinke pobegli glavom bez obzira, a ovo je njena ispovest! (VIDEO)

Planeta -

Devojčica patuljastog rasta, koju su navodno usvojitelji ostavili jer je, prema njihovim rečima, htela da ih ubije, tvrdi kako to nije istina, kao i da nije "odrasli sociopata koji se predstavlja kao dete".

Natalija Grejs Barnet brani sebe u dramatičnom intervjuu u emisiji "Dr Fil" i tvrdi da je bila dete dok je živela u kući američkog para koji ju je usvojio.

Kristina i Majkl Barnet uhapšeni su u septembru zbog zanemarivanja deteta jer su navodno ostavili Nataliju samu u stanu i preselili se u Kanadu sa ostalom decom, piše britanski Miror.

Natalija, koju su usvojili u Ukrajini, tvrdi da je u trenutku kada su je napustili imala devet godina, dok njeni usvojitelji kažu da je imala 22.

Takođe su je optužili da je htela da ih ubije i da je ostavljala pretnje na ogledalu koje je pisala krvlju.

Par je Nataliju usvojio 2010. godine, kada su mislili da ima šest godina, pre nego što su je navodno napustili 2013. godine.

Ukrajinka, koja sada živi sa drugom američkom porodicom, tvrdi da ima 16 godina u intervjuu američkom TV zvezdom Dr Filom.

"Ništa od toga nije istina, samo sam želela da ljudi čuju i moju stranu", rekla je Natalija.

Kurir.rs/Insider.com Foto:Kristina Barnet/privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track