GREJS JE BILA NA PUTOVANJU OKO SVETA, A ONDA JE NJENO TELO PRONAĐENO U ŠUMI: Mladić ju je zadavio tokom grubog seksa, slikao njeno telo, pa otišao na sastanak sa drugom devojkom! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

stravično ubistvo

GREJS JE BILA NA PUTOVANJU OKO SVETA, A ONDA JE NJENO TELO PRONAĐENO U ŠUMI: Mladić ju je zadavio tokom grubog seksa, slikao njeno telo, pa otišao na sastanak sa drugom devojkom! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Britanku Grejs Milejn (22) ubio je tokom grubog seksa na Novom Zelandu mladić (27) kojeg je upoznala na mreži Tinder. Nakon što ju je zadavio, fotografisao je njeno telo, a onda otišao na sastanak sa drugom devojkom dok je telo žrtve ležalo u njegovom stanu.

Na suđenju na Novom Zelandu rečeno je kako je devojka, koja je bila na putovanju oko sveta i koja je nestala na 22. rođendan prošle godine, davljena sve dok nije iskrvarila na nos.

Nakon ubistva, mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder, proveo je sat vremena istražujući kako da ukloni telo, gledajući porniće, a onda je napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tela, piše Dejli mejl.

foto: Profimedia

Optuženi mladić (27), čije ime nije poznato, priznao je na sudu kako je devojka umrla u njegovom stanu, nakon čega je telo stavio u kofer i sahranio ga u šumi. On se takođe na sudu izjasnio da se oseća krivim za ubistvo.

Međutim, njegov advokat tvrdi kako je njena smrt nesrećan slučaj, i da je devojka umrla tokom sporazumnog seksa koji je krenuo po zlu, nakon što je od mladića tražila da joj ruke stavi oko vrata.

Njeno telo pronađeno je u šumi blizu Oklanda nedelju dana nakon što je 2. decembra prošle godine poslednji put viđena u hotelu u centru grada.

Na suđenju je rečeno kako je devojka snimljena na kameri kako se ljubi sa mladićem u baru, nakon čega odlaze ruku pod ruku ka hotelu u kojem je on bio.

foto: Profimedia

U međuvremenu je poslala poruku drugarici u Velikoj Britaniji da se "sastanak odvija lepo". Nakon toga više nije viđena živa.

Otac ubijene devojke je počeo da plače kada je čuo da je telo njegove ćerka nađeno u koferu. Njena majka je držala maramicu preko usta dok je pratila suđenje.

Grejsini roditelji su na suđenje doputovali iz Velike Britanije, a čitav proces su pratili iz prvog reda galerije.

Oni su neprestano gledali u optuženog, koji je u jednom momentu počeo da plače i bio je primoran da napravi pauzu dok su se iznosili dokazi.

Suđenje se nastavlja sledeće nedelje.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja