Najnovije vesti

TRI MESECA JE PROŠLO OD SMRTI PEDOFILA EPSTAJNA, A SADA SE NJEGOV BRAT OGLASIO PO PRVI PUT: Moguće je da je moj brat ubijen! Na telu je imao rane koje nije mogao da zadobije vešanjem! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

SMRT ZLOGLASNOG MILIJARDERA

TRI MESECA JE PROŠLO OD SMRTI PEDOFILA EPSTAJNA, A SADA SE NJEGOV BRAT OGLASIO PO PRVI PUT: Moguće je da je moj brat ubijen! Na telu je imao rane koje nije mogao da zadobije vešanjem! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Brat pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstajna izjavio je da je moguće da je njegov brat ubijen, ali da ne postoji način da to i dokaže.

Mark Epstajn je za Foks njuz rekao da je njegov brat imao neobjašnjive posekotine i rane na telu. Takvu vrstu povreda, kako je objasnio, nije mogao da zadobije vešanjem na plafonu.

On je dodao da ne postoji način da to dokaže, jer se zvaničnici, kako je istakao, igraju igre sa njim, s obzirom da uporno odbijaju da mu dostave medicinsku dokumentaciju.

"Već dva puta sam slao zahteve Ministarstvu pravde i nisu mi odgovorili još uvek. Samo mi je rečeno da su obavešteni o mojim zahtevima", rekao je Mark Epstajn, dodavši da se prvi put obratio njujorškom Zavodu za patologiju 16. avgusta, gde su ga uputili na Ministarstvo pravde SAD.

Prošlo je više od tri meseca i on još uvek nije dobio medicinsku dokumentaciju o smrti Džefrija Epstajna.

"Nemam koga da tužim. A javnost bi trebalo da zna istinu o tome šta se desilo u jednoj državnoj ustanovi. Moguće je da je moj brat ubijen", istakao je Mark Epstajn.

Prema njegovim rečima, on je imao kontuzije na zglobovima leve i desne ruke, neobjašnjive rupe na jednoj ruci, kao i čudne krvave otiske na jednom ramenu.

"To niko nije objasnio. Da li su ga vezali lisicama i zadavili? Da li ga je neko držao za zglobove? Sve te povrede niko ne pominje", dodao je Mark, koji je, podsetimo, angažovao i penzionisanog stučnjaka za patologiju Majkla Badena.

Ovaj doktor je već prošle nedelje izneo sumnju da je Epstajn ubijen, pominjući čudne rane na grkljanu, kao i frakturu podjezične kosti, ocenivši da one nisu uobičajene kod vešanja, ali jesu kod davljenja.

"Da li su sve te povrede nastale nedelju dana pre smrti ili uoči samog 'incidenta'? Bez temeljne medicinske dokumentacije to ne možemo da znamo. A čekamo je već tri meseca, i odgovora nema", izjavio je doktor Baden.

Podsetimo, samo mesec dana pre smrti Epstajn je hospitalizovan u zatvorskoj bolnici, nakon što je, navodno, pokušao sebi da oduzme život, dok su neki tada tvrdili da se ili potukao sa robijašem sa kojim je delio ćeliju, kao i da je neko pokušao da ga ubije.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...