Najnovije vesti

STRAVA I UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Muž nakon svađe ubio ženu sa kojom je bio 30 godina u braku! Polio je vrelim uljem iz friteze! Umrla je u bolnici 6 dana kasnije! (FOTO)
Foto: EPA

horor

STRAVA I UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Muž nakon svađe ubio ženu sa kojom je bio 30 godina u braku! Polio je vrelim uljem iz friteze! Umrla je u bolnici 6 dana kasnije! (FOTO)

Planeta

Džefri Bran (71) osumnjičen je da je ubio suprugu s kojom je 30 godina u braku Mejvis Bran (69) tako što ju je polio vrelim uljem, čulo se tokom suđenja mužu. On je ženu navodno usmrtio u njihovoj radnji u Karmartenšajeru u Velsu, posle svađe.

Žena je pretrpela ozbiljne opekotine pošto je muž navodno bacio na nju fritezu prepunu vrelog ulja. Preminula je u bolnici šest dana posle incidenta koji se desio u oktobru prošle godine.

Prema navodima tužioca, incident se nije desio slučajno, već je muž s namerom bacio fritezu na ženu. Par, koji nije imao dece, bio je vlasnik manjeg broja nekretnina i prodavnica širom južnog Velsa.

Na suđenju se čulo da su upravo finansijski problemi u njihovim "poduhvatima" bili razlog što je dolazilo do svađa oko novca. U mesecima pre tragedije, njihov odnos je bio sve lošiji, a Mejvis je zvala prijateljicu da joj se žali plačući da joj suprug "postaje sve bezobrazniji".

Nije htela odmah u bolnicu

Prema rečima Gereta Dejvisa, prijatelja koji je živeo s njima, popodne 23. oktobra prošle godine, Mejvis Bran se vratila kući naga od pojasa nagore vičući "Ispečena sam!", "Po celom telu sam polivena uljem!".

On je naveo da joj je telo bilo jarko crvene boje i da je koža počela da joj se ljušti sa zglobova. Uprkos povredama, Mejvis je tražila da se donese još ribe za mušterije i odbila da se zove hitna pomoć.

Prema rečima Gereta Dejvisa, Džefri je imao posekotinu iznad oka, a njemu je rekao da je Mejvis pržila ribu kada se okliznula, zakačila i fritezu, koja je pala na nju.

Međutim, prijateljica Kerolin Morgan kaže da je Mejvis pozvala vrišteći: "Džef je bacio vrelo ulje na mene! Molim te, dođi!". Ona je navela da je zatekla Mejvis u šoku, kako se trese. Porodičnom prijatelju je rekla da zove hitnu pomoć, a Džefu da zatvori radnju.

Muž negira ubistvo. Suđenje se nastavlja.

Kurir.rs/Miror

Foto: EPA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...