DEVOJČICU (10) ODVELI KOD LEKARA ZBOG BOLOVA U STOMAKU I LEĐIMA, PA SAZNALI DA JE TRUDNA: Kad je rekla ko je otac, tek onda su se zgrozili!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatan slučaj u argentini

DEVOJČICU (10) ODVELI KOD LEKARA ZBOG BOLOVA U STOMAKU I LEĐIMA, PA SAZNALI DA JE TRUDNA: Kad je rekla ko je otac, tek onda su se zgrozili!

Planeta -

Roditelji, koji su desetogodišnju ćerku odveli kod lekara zbog bolova u leđima i stomaku, zaprepastili su se kad su saznali da je u osmom mesecu trudnoće.

Devojčica iz argentinskog Posadasa tvrdi da ju je silovao brat (15). Tinejdžer je priveden, ali je kasnije predat tetki na staranje.

Kako su preneli mediji, žrtva nije razumela šta se događa, a brat ju je napastvovao samo jednom.

Devojčica treba da se porodi u decembru, a još ne shvata šta ju je snašlo.

Majka, njen partner i sedmoro dece žive u dobrim uslovima, a kako se navodi, i beba će rasti u porodici, ali pod starateljstvom bake. Devojčica će nakon porođaja ponovo krenuti u školu.

Navodno, majka nije znala za zlostavljanje i vidno se šokirala kada su joj lekari saopštili vesti.

Pošto je devojčica u poodmakloj trudnoći, abortus nije dolazio u obzir, ali, s obzirom na mlade godine, ni porođaj neće biti bez rizika. Povrh svega, devojčica ima infekciju mokraćnih puteva i anemična je. Nalazi se u bolnici, gde je pod nadzorom nekoliko psihologa.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track