LINDA KAŽE DA SE NJEN MUŽ SMEJAO DOK JU JE NJEGOV DRUG SILOVAO: Upucala ga je u glavu, a onda ga uz pomoć troje dece zakopala u dvorištu porodične kuće! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: YOUTUBE/LOCAL 12

doživotna robija

LINDA KAŽE DA SE NJEN MUŽ SMEJAO DOK JU JE NJEGOV DRUG SILOVAO: Upucala ga je u glavu, a onda ga uz pomoć troje dece zakopala u dvorištu porodične kuće! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Linda Kauč iz Ohaja, majka troje dece, koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruga, tvrdi da se on smejao dok je njegov prijatelj silovao. Međutim, ističe da ga je slučajno upucala u glavu, pre nego što ga je uz pomoć dece sahranila u dvorištu.

Linda, koja se pojavljuje u epizodi emisije "Ja sam ubica", prisetila se kako je upoznala supruga Valtera na venčanju kada je imala samo 16 godina. Nekoliko meseci kasnije pristala je da se uda za njega.

"Bila sam tinejdžerka i mislila sam da sam zaljubljena. Sada bih volela da ga nikada nisam upoznala", rekla je u emisiji.

Kauč, koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubista u oktobru 1984. godine, kaže da je supruga "slučajno upucala u glavu", insistirajući i dalje na svojoj nevinosti, piše Dejli mejl.

Iako su u početku bili srećni, Linda kaže da je sve krenulo po zlu kada je ostala trudna sa prvim detetom Roksanom, koja sada živi u Gani.

Kako kaže, ljutio se svaki put kada bi plakala i prepustio je njoj da potpuno brine o ćerki.

Jedne noći Lindu je probudio suprug i rekao kako njegov prijatelj želi deo nje.

"Silovao me je, a Valter je samo gledao i smejao se. Osećala sam se zarobljenom, svaki put kada bi došao, dešavalo se isto", priznala je ona.

Kada je primljena na kurs na koledžu, došlo je do svađe sa suprugom, koji je tražio da ostane sa njim.

"Koledž je trebao da bude moje sredstvo da pobegnem, jer bih bila tamo i što dalje od njega. Međutim, on se naljutio i tražio je da odustanem od nastave i da ostanem sa njim. To je bio prvi put u braku da sam rekla 'ne' svom mužu", rekla je ona.

"U jednom trenutku izašao je iz sobe i otišao po pištolj. Došlo je do borbe, a ja sam ga šutnula i uspela sam da mu otmem pištolj", rekla je Linda.

Nakon toga, kako tvrdi, spotakla se, zbog čega je pištolj opalio i pogodio je Valtera u potiljak.

Umesto da pozove policiju, iskopala je grob u bašti i zakopala ga uz pomoć troje dece.

Njena ćerka Roksen ne veruje u tvrdnje svoje majke da je bila silovana od strane očevog prijatelja.

"Nisam ga ja ubila, ali sam se osećala užasno. Ona me je naterala da sahranim svog oca u hladnu zemlju. Taj događaj je uništio celu porodicu. Ona priča priča i hoće da pridobije simpatije. Ona može da vam ispriča laži i biste joj poverovali, jer i ona sama veruje u njih", kaže Lindina ćerka.

Linda je osuđena na doživotni zatvor zbog teškog ubistva i do danas joj je sedam puta odbijen zahtev za uslovnu slobodu. Sledeće saslušanje je 2020. godine.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja