Najnovije vesti

ČEKAJUĆI ATENTAT NA TRAMPA: Šta je Nostradamus predvideo za 2019. godinu, a što se još nije desilo! (VIDEO)
Foto: EPA / Jim Lo Scalzo, Profimedia

opasno

ČEKAJUĆI ATENTAT NA TRAMPA: Šta je Nostradamus predvideo za 2019. godinu, a što se još nije desilo! (VIDEO)

Planeta

Teoretičari zavere smatraju da je Nostradamus istinski prorok i vidovnjak. Apotekar i pisac iz 16. veka nadaleko je prihvaćen kao najpoznatiji svetski prorok. Nostradamusovi sledbenicii su uvereni da je navodno mistično tačno predviđao monumentalne događaje tokom istorije, kao i one koji tek treba da se dese.

Kreg Hamilton-Parker, britanski vidovnjak i medijum, rekao je za Ekpress da je Nostradamus prognozirao naročito nasilnu godinu za američkog predsednika Donalda Trampa.

Prema psihičkom stručnjaku koji vodi Psichics.co.uk, Nostradamus je predvidio pokušaj atentata na Trmpa, oružani sukob na Bliskom Istoku i obnavljanje odnose sa njegovim ruskim kolegom između 2019. i 2020.

Hamilton-Parker tvrdi: "Osećam da će Tramp imati drugi mandat, ali Nostradamusa predviđa da će pokušaj atentata biti u drugom mandatu".

Nostradamus je takođe predvideo rat na Bliskom Istoku.

"Osećam da ćemo prve glasove o tome dobiti 2019. godine, ali neće biti potpuni rat."

On takođe tvrdida će Tramp sklopiti sporazum ili ugovor s predsednikom Vladimirom Putinom.

Ovaj će dogovor navodno odražavati pakt predsjednika Trampa sa Sjevernom Korejom potpisan na junu 2018. na samitu Severne Koreje i Sjedinjenih Država.

Jedna stvar koju Nostradamus nije predvideo je rezultat ili efekti glasanja o Bregzitu.

Hamilton-Parker sam je predvidio da se neće desiti jak Bregzit, zbog čega je rekao da je iznenađen kada je Bregzit izostavljen iz Nostradamusovih proročanstava.

On tvrdi da je te događaje predvidio već u septembru 2017. godine, premerka Tereza Mej pokušala je da ostane na vlasti dok Britanija ne napusti Evropsku uniju.

Ali brza promena rukovodstva Konzervativne stranke doneće novo lice na čelu vlade.

„Ono što je najčudnije u vezi sa Nostradamusovim predviđanjima je da oni, izgleda, nemaju nikakvu referencu na Bregzit. Predviđam tvrd Bregzit sa Mejovom na vlasti do poslednjeg trenutka kada će biti izazov za vođstvo".

„Sledi izazov za liderstvo sa Davidom Davisom i Borisom Džonsonom kao glavnim kandidatima - i Džonson pobeđuje".

Kurir.rs/Express.co.uk Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...