OVO JE MONSTRUM KOJI JE ZADAVIO GREJS TOKOM GRUBOG SEKSA: Proglašen je krivim za ubistvo, a evo kako je lagao devojke!
Foto: Profimedia

doneta presuda

OVO JE MONSTRUM KOJI JE ZADAVIO GREJS TOKOM GRUBOG SEKSA: Proglašen je krivim za ubistvo, a evo kako je lagao devojke!

Planeta -

Konačno je obelodanjen i identitet ubice Grejs Milejn (22), za koga britanski mediji pišu da je bio opsednut grubim seksom, zarad kojeg je na najluđe načine lagao devojke.

Džes Kempson (27) proglašen je krivim za ubistvo ćerke britanskog milijardera. On nije pokazivao nikakve emocije kada je doneta presuda, posle čak 5 sati većanja.

Njeno telo je nađeno prošlog decembra, a utvrđeno je da je zadavljena u toku seksa.

Kako piše Dejli mejl Kempson je svojim potencijalnim partnerkama govorio svakakve izmišljotine kako bi ih namamio u svoje perverzne seksualne igre.

foto: Profimedia

Tako je nekim od njih govorio da je teško bolestan od raka, a drugima da su mu roditelji mrtvi. Jednoj je rekao da mu je rođak ragbi zvezda. Govorio je devojkama kako je uspešan i bogat. Sve je to radio sa ciljem da ih zavede.

Ali u stvarnosti je ovaj 27-godišnjak bio samo neuspeli prodavac, koji je otpušten malo pre nego što je ubio Grejs u hotelskoj sobi u Oklendu nakon što su se upoznali preko Tindera.

Njegovi prijatelji su ga opisali kao pomalo čudnog, a kažu da je pokušavao da smuva mlađe devojke i da se "ponašao jezivo" u njihovom prisustvu.

Dejli mejl navodi i da on ne priča sa ocem jer imaju "drugačije poglede na svet", kao i to da nije u kontaktu sa mnogim svojim rođacima.

Njegova baka kaže da je on "veoma zbunjen mladić" i da je vodio haotičan život nakon što su se njegovi roditelji rastali.

Inače, Kempson ima dete sa jednom ženom u Australiji, ali nije poznato u kakvom su oni odnosu.

Tokom suđenja rečeno je da je Kempson, nakon što je zadavio Grejs, za šta je tvrdio da ga je ona molila da to učini, gledao pornografiju i napravio intimne fotografije Grejs Milan koja je mrtva ležala na podu njegove spavaće sobe, prenosi Blic.

Kasnije tog jutra, tvrdi tužilaštvo, optuženi je zakazao još jedan sastanak preko Tindera na koji je otišao kasnije tog dana, kupio sredstva za čišćenje i kofer, i unajmio mašinu za čišćenje tepiha i iznajmljeni automobil.

"Mirno, hladno i metodično je pokušavao da prekine bilo kakvu vezu između sebe i gospođice Milan", rekao je tužilac.

Dodao je da optuženi "nije bio uznemiren" zbog smrti Milanove i da je otišao na sastanak dok se njeno telo i dalje nalazilo u njegovom stanu.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja