JOŠ JEDNA ŽENA OPTUŽILA EPSTAJNA ZA ZLOSTAVLJANJE: Rekao mi je da sam suviše stara za njega, a onda me je silovao!
Foto: Profimedia

milijarder pedofil

JOŠ JEDNA ŽENA OPTUŽILA EPSTAJNA ZA ZLOSTAVLJANJE: Rekao mi je da sam suviše stara za njega, a onda me je silovao!

Planeta -

Ejmi Meklur (48) optužila je pedofila milijardera Džefrija Epstajna da ju je silovao 1993. godine kada je imala 21 godinu, a on 40, i to nakon što joj je rekao da je "suviše stara" za njega.

Meklur je ispričala kako je upoznala ovog kontroverznog bogataša. Sve je počela kad se iz Kalifornije preselila u Njujork kako bi postala model.

Na jednoj žurki u velelepnoj palati na Menhetnu upoznala je misterioznog Francuza, koji joj je pričao o Epstajnu i rekao da bi se ona dopala milijarderu.

Sutradan je otišla da se vidi sa Epstajnom. Taj susret je detaljno opisala.

"Rekao mi je da se skinem jer želi da vidi kako izgledam. To sam i uradila, a onda je učinio da se osećam kao gov*o. Pitao me je koliko imam godina, rekla sam mu 21, a on se bukvalno naljutio", rekla je ona.

Nakon toga joj je, prema njenim rečima, rekao da je "suviše stara" za njega, ali je pitao da završi masažu.

"Rekao mi je ti si previše stara, previše si stara za ovo. Šta to radiš", dodala je ona.

"Onda me je primorao na oralni seks", rekla je Ejmi.

Kako je rekla, seo je na sto i njenu glavu spustio na njega, a onda ju je gurnuo na pod i silovao je.

"Sećam se kako sam vrištala i govorila mu da prestane. Nakon toga mi je rekao da će mi uništiti karijeru ako ikome kažem za ovo", rekla je.

"Učinio je da se osećam kao da nisam dobra ni za šta, kao da nisam vredna njegovog truda ili bilo čega. Osetila sam se osramoćeno i glupo", dodala je ona.

Nekoliko godina kasnije ga je slučajno srela, ali on je nije prepoznao.

Trenutno postoji 16 tužbi protiv Epstajna, ali advokati kažu da svakodnevno primaju pozive žena koje kažu da su i one žrtve.

Svetski mediji pišu da je ona "prva poznata Epstajnova žrtva".

Ona je u svoj intervjuu za britanski San apelovala na princa Endrua i Gislejn Maksvel da istupe i da njoj i drugim žrtvama daju prave odgovore, kao i da objasne zašto su ostali uz njega čak i posle prvih optužbi.

Ona je oplela po Maksvelovoj, koju nikada nije ni upoznala, da je gora od Epstajna. Opisala ju je kao neku zloću iz Diznijevog filma, koja je zadobila poverenje mladih devojaka, a onda ih je prosleđivala Epstajnu kao miševe zmiji.

Kurir.rs/San

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja