Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST DEDE KOJEM JE UNUKA ISPALA KROZ PROZOR KRUZERA: Gledao sam je kako pada, bio sam u neverici! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/CBS This Morning

TRAGEDIJA NA KRSTARENJU

POTRESNA ISPOVEST DEDE KOJEM JE UNUKA ISPALA KROZ PROZOR KRUZERA: Gledao sam je kako pada, bio sam u neverici! (VIDEO)

Planeta

Deda iz SAD se suočava sa mogućnošću da ode u zatvor zbog smrti svoje unuke koja mu je ispala iz naručja kroz otvoren prozor na kruzeru, dok je čitava porodica bila na krstarenju.

Salvatorea Anela čeka suđenje u Portoriku zbog smrti unuke Kloi Viegand stare samo 18 meseci. Ona je u julu ispala kroz prozor kruzera.

Deda ju je držao u naručju, a onda mu je ona iskluznula i pala. Sada je optužen za ubistvo zbog nepažnje.

On se pre dva dana po prvi put oglasio za medije u interjvuu za CBS. Plakao je pred kamerama rekavši da tužiocu ne mogu sada da mu učini ništa što bi bilo bolnije za njega od tuge sa kojom se nosi.

Takođe je rekao da nije primetio da je prozor otvoren jer ne vidi boje.

"Ne vidim boje. Jednostavno nisam video. To je jedan od razloga zbog kojeg je to moglo da se desi", rekao je on.

Potpuno je ravnodušan prema predstojećem suđenju u Portoriku i poručuje: "To što Kloi više nema je najgora stvar ikada, tako sam me za ostalo nije ni briga".

"Ne znam. Ništa gore ne mogu da mi učine od onoga što se već dogodilo. Da li će me proglasiti krivim ili ne, to je nebitno", dodao je on.

Rekao je da je držao Kloe do prozora uz staklo kako bi joj dozvolio da lupa, a onda mu je dete ispalo iz ruku.

Demonstrirao je kako je držao dete - jednom rukom je držao unuku, a druga mu je bila slobodna kako bi i sam dodirnuo prozor.

Anelo se nagnuo napred da i sam pokuša da dodirne staklo, a onda mu je unuka ispala iz ruku.

"Nisam shvatio da nema stakla, dok nije bilo apsolutno prekasno. Kada je pala mislio sam da je pala ispred mene. Sve se desilo u sekundi. Pokušao sam da je držim tako, pokušao sam da kucnem na staklo i tom trenutku sam se nagnuo napred. To je bio sekund kada mi je ispala", rekao je on.

"Video sam je kako pada. Bio sam u neverici. Rekao sam 'o moj bože'. Sećam se da sam vrištao da sam pomislio da tu ima staklo", dodao je.

"Nikada se bih šalio kada je Kloi u pitanju. Da je tu bio neki znak upozorenja, ne bismo bili ni blizu toga. Ne znam šta bih drugo rekao", naveo je on.

Anelo je naveo da će mu trebati pomoć kada se suđenje završi. Kloina majka je tražila od vlasti Portorika da odustanu od slučaja. Oni ipak misle da je devojčicin deda u ovom slučaju delovao nepromišljeno.

Devojčicini roditelji Alan i Kimberli su pružili podršku dedi, i pretili su da će tužili kompaniju kojoj pripada kruzer jer su ostavili otvoren prozor u delu gde borave porodice.

Oni veruju da je deda uzeo Kloi u naručje kako bi udarala u staklo jer je to volela da radi, ali da on nije bio svestan da je prozor otvoren.

Vlasti Portorika planiraju da na suđenju koriste brojne svedoke, kao i snimak sa nadzorne kamere kako bi dokazali Anelovu krivicu.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...