UŽAS U ARIZONI: Tela starijeg bračnog para pronađena zatrpana snegom! Izašli su iz auta i smrzli se od hladnoće!
Foto: Profimedia

zakopani ispod snega

UŽAS U ARIZONI: Tela starijeg bračnog para pronađena zatrpana snegom! Izašli su iz auta i smrzli se od hladnoće!

Planeta -

Tela jednog starijeg bračnog para pronađena su ovog petka zatrpana u snegu u Arizoni, javlja CNN.

Reč je o 74-godišnjem Ričardu Aleksanderu i njegovoj 79-godišnjoj ženi Elizabet Aleksander koji su stajali zatrpani pod snegom pored jedne kuće. Pronađeni su na nedalekoj udaljenosti od svog doma, a ne zna se koliko dugo su bili zakopani ispod snega.

Bračni par je najverovatnije umro od hladnoće

Još uvek nije poznat ni uzrok smrti jer se čekaju rezultati autopsije, a iz policije tvrde da je bračni par najverovatnije umro od hladnoće. Njihov auto pronađen je oko kilometar i po dalje od tela.

Tela su pronađena u petak oko 12 sati kad su se Majkl Has i njegova supruga dovezli autom kući i vijeli nešto neobično. Njegova supruga pomislila je da je reč o mrtvoj životinji, no Has je primetio delove džins tkanine pa je pomislio da mi mogla biti reč o ljudskom telu. Potom su se dovezli do tog mesta te pronašli mrtva tela muškarca i žene.

Verovatno su izašli iz auta i smrznuli se od hladnoće

Mesto na kojem su pronađeni deo je imanja porodice Has, no kako su ispričali novinarima, nije zatvoreno te tu često pasu krave iz okoline. Rekli su i kako tela nisu dirali te da su odmah pozvali 911. Has smatra da je par bio pokriven snegom celu nedelju, a iz kancelarije šerifa nisu još utvrdili vremenski okvir. No rekli su kako rade na tome da saznaju koliko je nesrećni par bio pod snegom.

Has je ispričao i kako je nakon Dana zahvalnosti sneg pao do visine od 30 centimetara, a da su temperature bile oko 0 stepeni Celzijusa. Pretpostavlja da je auto nesrećnog para zaglavio u snegu i da su oni pokušali peške da pobegnu od hladnoće. do kuće Hasovih.

Drugi stanovnici rekli su da su videli napušteni automobil i da su se pitali zbog čega niko ne dolazi po njega.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja