Najnovije vesti

DVE NEDELJE TERORA! MUČKI SILOVAO DECU, DEVOJKE I STARICU: Najtraženijem serijskom zlostavljaču 33 doživotne! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

KRAJ HORORA u velikoj britaniji

DVE NEDELJE TERORA! MUČKI SILOVAO DECU, DEVOJKE I STARICU: Najtraženijem serijskom zlostavljaču 33 doživotne! (VIDEO)

Planeta

Džozef Mekejn (34), najtraženiji silovatelj u istoriji Velike Britanije, osuđen je danas na 33 doživotne robije.

Mekejnu se na teret stavlja 37 krivičnih dela. On se tereti da je tokom aprila i maja ove godine oteo i silovao više osoba. Njegova najmlađa žrtva bio je jedanaestogodišnji dečak, a najstarija 71-godišnja žena.

Serijski silovatelj prvi put je napao 21. aprila ove godine. On je devojku (21) koja je izašla iz kluba uz pretnju nožem ugurao u svoj automobil, a potom je naterao da ga odvede u njen stan gde ju je brutalno silovao.

Samo četiri dana kasnije silovao je 25-godišnju devojku koju je uhvatio na jednoj metro-stanici u Londonu oko ponoći. On se nad devojkom iživljavao 12 sati, a žrtva je rekla da ni sama ne zna koliko puta ju je silovao.

Istog dana oko podneva, dok je u kolima vozio devojku nad kojom se celu noć iživljavao, pokušao je da otme dve sestre koje su same šetale ulicom. Jednu je uspeo da ugura u automobil, dok se druga otela i uspela da pobegne i potraži pomoć. Dok je policija tragala za njim, on je naizmenično brutalno silovao novu žrtvu i devojku koju je oteo prethodne noći. Žrtve su se spasle tako što je jedna uspela da dograbi staklenu flašu koju je Mekejn držao u kolima i da ga njome udari po glavi.

Deset dana kasnije, Mekejn je upoznao novu žrtvu u jednom klubu u okolini Mančestera. Naterao je ženu da ga odvede svojoj kući, gde ju je vezao, a potom je pred njom silovao njenog 11-godišnjeg sina i 17-godišnju ćerku. Devojčica je u jednom trenutku uspela da mu se otme i gola iskoči kroz prozor i pobegne kod komšija. Iako je policija brzo došla, Mekejn nije uhvaćen.

Samo nekoliko sati kasnije uhvatio je novu žrtvu, 71-godišnju staricu koju je kidnapovao iz jedne prodavnice u Ramsbotomu. Nakon toga kidnapovao je i silovao trinaestogodišnju devojčicu. Samo pola sata nakon toga oteo je još dve devojčice, obe imaju po 14 godina i strpao ih u automobil starice nad kojom se prethodno seksualno iživljavao.

Policija je u jednom trenutku uočila staricin automobil, za koji su imali dojavu da je ukraden, i krenula je u poteru za Mekejnom. Nakon žestoke jurnjave, silovatelj se zakucao u bankinu i peške je pobegao. Policija ga je nedugo potom našla kako se krije na jednom drvetu nedaleko od mesta nesreće.

(Kurir.rs/Independent, Foto: Printscreen/YouTube)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...